Sevmediginiz insan tipi

Kizlar sevmediginiz insan tipi nedir ben mesela surekli her ortamda kendinj övunen burnu havada olanlari sevmiyorum sen kendini övmeyceksin baskalari ovecek

7 Beğeni

Herşeyi ben bilirimcilere uyuz oluyorum bir de ortamda hiç durmadan konuşan, başkasına fırsat bile vermeyen, karşısındakini dinlemeyen insana ayar oluyorum​:grinning_face:

6 Beğeni

Oyle insan cok

1 Beğeni

Egosu tavan ve diğer kişileri küçümser tarzda konuşan kişileri sevmiyorum. Okumuş ama insanlıktan bir haber olanlar ve cahil cahil konuşan kişilere ayar oluyorum. Ve mümkün olduğu kadar konuşmaları kısa keserim mümkünse de muhatap olmamaya çalışırım. Sonuçta nasipse gireceğimiz yer mezar olacağımız şey iskelet … Büyüklenmenin, SÜREKLİ ben şunu yaptım,bunu okudum, şöyle eğitim, böyle eğitim aldım demenin manası yok bazı ortamlarda…

10 Beğeni

Bende kendini öven övdüren insandan bıkarım bide karşısındaki dinlemeyen ay vardı öyle eski komşum hala arar konuşur kendini över :joy::joy:bide laf sokmaya çalışan ezmeye calisani hiç sevmem önceden saftim bir kaç kez ezilmistim smdi Cat çat cevaplarni veriyorum

3 Beğeni

Bende laf sokan sokan insana her aldıgını atan gözüme sokan insana tahammül yok gerçekten . Çoğu kişiyle iletişimi kestim bu yüzden . Ücretsiz izindeyim size arkadaşımın teki starley mi ne almış bana hava atıyor na alaka dedim ya :joy:

2 Beğeni

Sana hava atmak için mi almış yksa kendi icinmi boşver öyle insanlari

1 Beğeni

Komik geliyor bana zaten böyle insanlar sonradan görme gibi . O kadar depremde insanların evi gitti canı gitti starley vs nedir ya suluk parçası konuşmuyorum artık her aldığını gözüme sokmaya çalışanlardan yada tepki vermiyorum anlıyorlar

2 Beğeni

Yalancı fesat nankör insanlar en iyisini ben bilirim tipler ve kendiyle övünen insanlarrr​:joy:

4 Beğeni

Bencede en iyisini yapıyorsun

Herşeyi ben bilirim herşeyin en iyisini ben yaparım ben daha bilgiliyim felan filan bu bencillik kendini begenmişlik sana katılıyorum kendini öven ve emir verir gibi konuşan insanlara gıcık oluyorum

3 Beğeni

bende herşeyi bilen ve en iyisi kendi olduğunu düşünüp savunan insandan haz etmiyorum samimi gelmiyor bana kendini göstermeye çalışmaları hiç hoş değil

2 Beğeni

emrivaki konuşan kişiden ve çekirdek aile hayatima müdahale eden kişilerden hiç hoslanmiyorum . basit yaşayan egosu olmayan kişileri severim

Konu cok güzel bende sonradan görme insanları ay su çaydanlık vardiya marka onu aldim diye arayan tipler bide temizim diye övünen ler evine gidemezsin gözleri ile seni yer bitirir benim çevremde hepsinden var iki yüzlü menfaat ci vs

3 Beğeni

“Ne olacam “ değil “ne oldum” diye ortalıkta gezinen insaları, adaletsiz, menfaatçi, iki yüzlü, merhametsiz insanları, dinlemeden yargılayanları, vefasızları sevmiyorum.

6 Beğeni

Kendini üstün gören, kırıcı espriler yapan, dedikodu yapan, konuşulanları başka yerde söyleyen, çıkarcı, merhametsiz, sürekli eleştri yapan, hava atan, üzerine vazife olmayan konularda fikir veren, sinsi, üzüldüğünü bildiği halde aynı konu üzerine fazla giden, kıskanç, bencil insanları sevmem.

4 Beğeni

Kız sevda nerden aklına geldi bu konu :joy:tam dedikodu konusu olmuş:joy::joy::joy:

Benim sevmediğim insan tipi. Zengin olup fakirlere çok aşağılayıcı bakışlar atılması. Adamı gözleriyle yiyorlar.

Suratsız insanları , her konuda kendini üstün gören insanları. ,çok kufur edenlerı (en çok da bayanları )hiç yakışmıyor ağızlarına .

Bazı insanların mimiklerini sevmiyorum. Göz devirmeleri çok itici.
Bir konu hakkında konuşulurken bire beş katarak anlatan kısaca atıp tutan insanları sevmiyorum. .

Kendini beğenmiş ,çok bilgili gibi konusan ,her bildığı cok doğruymuş gibi inatlaşan insan tiplerini de sevmem.

Bir bilgiyi bilip fesatlık yapan insanları da sevmem. Bilse bile bilmiyorum der yada yanlış yönlendirir.

2 Beğeni

Hepsinden biraz biraz ama en cok nankor cildiriyorum.yumurtadan cikip kabugunu begenmeyenlere. bu dunya sultan suleymana kalmadiki bize ne dusuyor.yuzume gulupte arkamdan konusan cinslere hakkimi helal etmiyorum.

3 Beğeni

Tülay ben senı saatlerce dinlerim söz karşına cıksam oturur sadece senı dinlerim agzımı açmam İnancın olsun kı :grin: :rofl:

1 Beğeni

Herşeye canım ya o öyle değil diyenlerden hiç haz etmıyorum bide ağızlarını eymelerı varya ay ay ağızlarına çakasım gelıyor

1 Beğeni