Merhabalar anneler Sezeryanla doğum yaptim dikişleri aldırın dediler acaba çok acıyor mu aldırırken aldıran varmı aranizda
Alldırdım ben canım birini çekerken daha 10 günlüktü çok az acıdı diğeri 20 günlüktü o hiç acımadı şöyle söyleyim makasın ucuyla ipi tutup yana dogru cekiyor
Nasıl yani kendiliğinden eriyen dikiş yapmadılarmı size ben artık hep öyle yapıyorlar diye biliyordum?
Benim dikişim alınmadı kendiliğinden bitişti
@Doğukan_Atakan Aramıza hoş geldin canım
Benimki estetik dişik olduğu için gerek kalmadı.
O yüzden bilgim yok ,bilgisi olanlar yazacakatır
Benim estetik dikiş yapıldı sadece kapanma yerinde 1 dikiş yapılıyor onu aldılar ama çok fazla acımıyor iğne olur gibi çok hafif hissediliyor
Malesef mavi misina ipi gibi birşeyle dikmisler bide kesi biraz büyük benim doğum bitti dikisten korkuyorum simdi
Doğumu nerde yaptınız ben özelde doğum yaptım estetik dikiş eltimde 2 yıl önce devlette doğum yaptı oda estetik dikiş.
Bende duydum öyle sanıyordum ama değilmiş demekki hastaneden hastaneye değişiyor devletti. Bırsadaki hastane misal kuzenıme estetik yapmıs
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Antalya’da devlet hastanesinde
Ben aldırmadım doktorum estetik dikiş yapmış yara kabukları kendisi dökülmeye başladı.
Yapıştırma dikiş yaptılar bana. Biraz kabuk döküldü o kadar. Dikiş aldırma falan olmadı. İyi ki olmamış net bayılırdım
Bendede estetik dikiş oldu diye bunlara gerek kalmadı.
Bende hep şükr ediyorum iyiki olmamış herhalde bende bayılırdım çünki
Yok yok aldırdım ben hiç acımadı hiç inanın iğne kan alma daha çok can yakiyo
Bende iki tane vardı çıkarken aldılar ama başka yok galiba olsa alınır di diye düşünüyorum sadece kontrole çağırdılar gidince daha alincak mi benimde kafam karıştı şimdi
Hataneden çıkarken söylüyorlar zaten dikislerini aldır diye varsa eger
Bende aldirmadim.dikisleri kendiliyinden döküldü