Sezaryen olanlar bir bakabilir mi lütfen

Habet et canim guzel haberle gel insallah

1 Like

Bir sıkıntı yok dedi ya. Bilemedim valla :confused: yoktur inşallah.

1 Like

Benim de ilk sezeryan haliyle 7 kat giriyolar.kilo aldikca o kadar uzun yil gecmesine ragmen kuru oldugu icin geriyo oda agri yapiyordu.ebe soylemisti.sukur bisey yokmus.

1 Like

Iyi şükür yoktur inşallah kalbin mutmain olmadıysa iyi bi yerdeki bi doktora bi daha teyit edersiniz içiniz rahat eder

1 Like

İyi canım gözün aydın rahatla çok takarsan başka doktora gidersin

1 Like

Merhaba aranıza yeni katıldım bende sezeryan oldum fakat benimki yapıştırma olduğu için öyle bir sıkıntım olmadı çok şükür ama çevremde duydum dikiş aralığı geniş olduğu için öyle sıkıntılar oluyormuş gittiniz mi doktora merak ettim umarım ciddi bi şey değildir ikinci bi sezeryan olmaktan korkuyorum böyle duyunca

1 Like

Aramıza hoş geldin :cherry_blossom:

Maalesef bir şey demedi tahmin ediyorum öyle olabilir mi dedim yok dedi net şekilde. Ama ben tatmin olmadım. Başka doktora da gorunecegim. Fakat şöyle bir şey var. Eğer öyle bile olsa şimdi yapılacak bir şey yok. Yeniden sezaryen olduğumuz zaman aynı yerden kesilecek o zaman tam anlamıyla dikilip kapatılırsa aynı sorun olmayacak. Yoksa şimdi yapılacak bir şey yok bu sıkıntı olsa bile onun için ameliyat olunmaz açılıp dikilmesi gibi :unamused_face: Ağrı yok sızı yok görüntüde sıkıntı yok. Belki de benim evhamimdir dedim ama bariz içe göçüş var.

Eğer tekrar bir düşünceniz varsa yapıştırma yöntemi olan bir hastaneyi tercih edebilirsiniz hem dikiş derdi olmuyor hem iyileşme süreci hızlı onunla geçmiş olsun :heart_hands:t2:

2 Likes

İnşallah bakalım sağolun :cherry_blossom: