Merhaba 12 Mart’ta uyutularak sezeryan oldum ogünden beri acayip belim ağrıyor uyurken sırtüstü bile uzanamiyorum yürürken otururkende aynı şekilde bu durumu yaşayan varmı geciyormu
19 ocakta doğum yaptım bel aşağısı yokdu bende de . Felaket bel ağrıları yaşadım hala da var aşırı hemde kucağımda çocuğumu bile tutamam malesef
Belden uyusmali oldugunda agri kalici olabiliyomus ama genel olunca bel agrisini bilemedim. Ben 7 bucuk ay once szeryan oldum 1 aydir belden bacaga vuran agrim var gittim hastaneye belden igne yaparmi diyede sordum evet yapar ama digumdan sonra baslar o agri senin yeni baslamis igneden degil dedi bi git ortopediye
Bende Ekim’de sezeryan oldum sabah uyanırken asla düzgün kalkamam bı on dk kalkma çabası bebeğimi bı içim rahat tasiyamadim bu yönden iyi değil ama en azından normal doğumdan daha kolay
Ben teee eylülde oldum sezeryan belimden aşağı uyusturmuslardi,sürekli ağrıyor diyemem ama az zorlayınca ağrı giriyor direkt,bence geçmeyecek bi özellik yüklendi bünyeye yada yaşlanıyorum
Yeni başlamadı doğum yaptığım günden beri bôyleyim ayaklarimada vuruyor
Benim sürekli ayaklarimada vuruyor sırtüstü uzanmaya hiç dayanamiyorum yatarken çok zorlanıyorum
Bende doğumdan beri 3 ayı geçti hala ayni
Ozman bi gitti canim sen hastaneye fazla ihmal etme
Malesef devam edecek bir şey sanırım . Benim de 5 ay oldu doğum yapalı ama pek geçmiyor hareket ediyorum sık sık ama durunca daha çok acıyor
Pazartesi kadın doğuma randevum var orda söyliyim bakiyim ne dicekler
Evet hareket edince daha çok ağrıyor
Benimde belden uyusmali oldu 10aydir çekiyorum bel ağrısını bazen yerimden kalkamıyorum bile
Ben fazla ayakta iş yaptığımda ağrıyor fena
Bende sizler gibi aynı durumdayım doğum yapalı 8 ay oldu bı anda çıktı ağrı 1 haftadır belim diye geziyorum çocuğu kucağına almak bi yana eğilip kalkmak bile can yakıyor yakı yapıştırdım belime bi çekiyor ağrıyı o baya rahatlattı ağrı oluyor ama o kadar değil doktora gitmem zor bebeğime bakacak kimse yok doktora gidecek olanlar yazsın da buraya neden oluyor belden iğne yapar dedi kadın doğum doktoru
Sezaryenmi oldunuz ben uyutularak oldum ama yinede bu haldeyim
Evet sezeryan belden iğne ama ne oluştu belimde fıtık mı yoksa doğumdan kaynaklı mı bilmiyorum
Geçmiş olsun kizlar sezeryanda olur diyorlar ama bence hamilelikten de kalma bı durum bu benim iki evladım var ikiside normal doğum oldu bel ağrısı bende de var 15 Mart a doğum yaptım bir aydır falan baya şiddetli ağrı var . Bazen çok yoruluyorum.hic bişey yapasim gelmiyor
Benim bir yıl oldu sezeryan doğum yapalı hala sabah kalktığımda hareket edemiyorum normalde çok ağırmıyor ama sabahları çok zorlanıyorum. Böyle beliöde sanki boşluk varmış gibi hissediyorum. Sezeyandan sonra doktorum da demişdi belinde kalır ağrı bir süre ama hala geçmedi yani
Öncelikle geçmiş olsun canım sen de oluşan ağrı doğumdan kaynaklı da olabilir benim hissettiğim ağrı sürekli sabahtan başlıyor gece gündüz ağrı hiç kesilmiyor ağrı kesici alıyorum oda fayda etmiyor 10 ,15 gün sonra bi anda ağrı kesiliyor sonra tekrar başlıyor kızımı kucakta taşımak bile zor oluyor