Sezeryan doğumdan ne zaman sonra hamile kaldınız ve doğum yaptınız?

Kızlar 29 günlük bebeğim var tabiki erken fakat bende polikistik over var bu yüzden ne yalan söyleyeyim biraz korkuyorum ya bir daha hamile kalamazsam ya da düşük yaparsam diye.
Üstelik bir de sezeryanle doğum yaptım. Galiba korkularım yüzünden 2.bebek düşünmeye başlayabilirim :pleading_face: fakat 2 sezeryan arası çok kısa bir süre olabileceği içinde korkuyorum aslında kafamda çok karışık. Eğer pcos teşhisi konulmasaydı bana (bekarken konuldu) bebeğimin en az 1 yaşında olmasını beklerdim hamile kalmak için.
Siz ne zaman ikinciye hamile kaldınız?

1 Beğeni

1 sene 4 ay

2 Beğeni

Canım hamileliğin nasıl geçmişti ya da doğumdan sonrası?
Sezeryan doğumların arası çok kısa bir süre olursa 2.doğumun ağrıları daha fazla oluyormuş gibi bir şeyler duymuştum bu beni biraz korkuttu açıkçası birde pcoslu olduğum için bir mucize bebeğimin olması şu an, varlığına bin şükür. Şöyle de bir şey var bebeğimden önce bir düşüğüm, kimyasal gebeliğim de var aslında pcos olduğuma inanmıyor da gibiyim kafam çok karışık. Ya bir daha çocuğum olmazsa ya da tedaviyle olmak zorunda kalirsam diye düşünüyorum

1 Beğeni

Ben ilk hamileliğim 20 haftamda düşükle sonuçlandı.4 ay geçtikten sonra tekrar hamile kaldım yine 20 ci haftalarıma yaklaşınca düşük tehlikem başladı full yatak istirahetinde tamamladım hamileliğimi ve ben tekraren hamile kalırsam yine aynı şeyler yaşanacak çünkü rahim ağzı uzunluğu yetmezliği var ve bu hamile kaldıktan sonra ortaya çıkıyor.O yüzden oğlum en azından 2,3 yaşına gelinceye kadar düşünmüyorum.Ben ondan ayrı kalamam,sarılmadan,öpüp koklaşmadan,kucağıma almadan duramam :smiling_face:

1 Beğeni

bende yumurtlama tembelliği teşhisi koymuştu doktorum o yüzden hemen anne olmak istedim başımdan da düşük geçtiği için progestan kullanmıştım ilk 4 ay sonra bıraktırmıştı. şimdi acele etmemin sebebi teşhis koyulan hastalığım. adet düzensizliğim, adet aşırılığım var. yumurtalarım istenilen olgunluğa ulaşmadan çatlıyormuş mesela. 25 yaşındayım ama 30’a girmeden en az 2 çocuk daha düşünüyorum, sonrasında daha zor çünkü çocuğumun olma ihtimali ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum ben doğal yollarla tekrardan çocuğum olsun istiyorum ilerleyen yaşımda tedaviyle olmam gerekebilir belki.pcos hastası olupta 7 senedir hamile kalamayan kuzenimin karısı var, 2 kere tüp bebek tedavisi de denediler olmadı ve kızın yaşı daha 23

Kolay gecti canim 24 haftalik ken ogrendim hamile oldugumu

1 Beğeni

Çok merak ediyorum hiçmi hiss etmedin abla?:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:Kilo alma,miyde bulanması,adet olmama,bebeğin haraketleri,göbeğin belli olması,ağırlaşma,tiksinme,aşerme?:face_holding_back_tears::smile:

Belirtilerini yasamadim hic sonuna dogru sadece haliyle ama oda cabuk ilerledi
Ben mide bulantisini sadece eymende yasadim
Diger ucunde hic yasamidim.
Fidanim

Böyle söyleyenlere hep şaşırıyorum ,adet olmayınca hiçmi şüphelenmedin :grin:kınayayım başıma gelsin 5 sene sonra.
Hamileliğin yarı ayı benim haberim olmadan geçer :joy::joy::joy::joy:

Kiz benim adet sorunum vardi onda
Hahah
Kina kina da basina gelsin.
Hemde bes sene ne kiz

Anladım abla kusura bakma.

İkinci bebiş için henüz erken, o yüzden 5sene dedim​:joy:

Harbiden 5 sene ne kız :rofl: @Cesurummm elalem 5 sene içinde tanışıyor, nişanlanıyor evleniyor üstüne 3 tane çocuk yapıyor :rofl:

Hahahsh bu sozunu sana hatirlatirim kucaginda yeni bebisle 5 sene bekliycektem ama kardesi olsun yalniz kalmasin aha gor
Hahahsh

@bebisliozlem @hava bu gidişle ikiz gelir :joy::joy::joy::joy:

Hahaha amin

1 Beğeni

Arkadaşımdada pcoss vardı soğan suyuyla hamile kaldı iki çocuğu var. Pcos demek kısır demek değil canım sitrese sokma kendini bukadar nasipse Allah hertürlü veriri

Kendini hamile kalamam die şartlama beynine öule sinyal veriyosun. Olumlu düşün canm

1 Beğeni

Bende pcos hastasıyım adetimin gunleri arasında biraz fark oluyordu ama her ay adet oluyordum
iki çocuğum var, çocuklarımin arasında 2 yaş var.Buyuk kızım iki buçuk yaşında ikisi ile ilgilenmek biraz zor oluyor tabi bebeğiniz daha sakinse ve pcos ilerde size sıkıntı yaşatacaksa 2 yaş bence uygun olur ,sezeryana gelince ikinci ameliyatta ağrıyı aşırı hissediyordum belki de tam uyusmadigimdandi bilmiyorum,ameliyattan birkaç gün sonra bile ağrım çok olmasına rağmen çocuklar için tez zamanda toparlanmaya çalıştım şükür,yaşım 29 bu arada bizim için pcos risk taşıyor ama stres yapmayınca emin olun her şey yolunda gidiyor. Bence sizde stres yapmayın bende sizin gibi ikinci zor olur dedim ama bu gebeliğim istemeden oldu bile​:face_with_hand_over_mouth: her şeyi akışına bırakın bunları dusunmektense minik bebisinizle vakit gecirin derim​:blossom:

2 Beğeni

Yaaa çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: öyle yapıcam :heart:

3 Beğeni

Haklısın canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni