Sezeryan gobegi

Merhaba hanimlar 11 gun once ikinci sezeryanimi oldum şuan 5 kilo fazlam kaldi ama gobegim hic gitmiycek gibi şiş duruyo dikiş üstu sarkik bi gobek gibi daha yeni evet ama ikincide boylemi oluyo gidecekmi bu gobek korsede kullanmak istiyorum yarin dikisim alinacak nezaman takabilirim acaba korse tecrubeli anneler

1 Beğeni

Benim dikişlerim yapıştırmaydı hemen kullan dedi ama yine de korktum kullanamadım 10 günden sonra kullanmaya başladım. Hatta kullanınca daha da rahat ettim. Göbeğin de düzenli korse kullanımı sonrasında düzelir diye umut ediyorum. Ama tabi kolay bişey değil sezeryan oyuzden derinin bile kendini toparlması zaman alıyor

1 Beğeni

Bende aynıyım senin gibi sarktı sanki bu sefer göbeğim bugün dikişlerimi aldırdım hemen korse takabilirsin dedi ama çok havasız kalmasın yara yerin ara ara çıkar dedi doktor

1 Beğeni

Yarin dikis alinicak korkuyorumda acikcasi 1.2 gun gecince bi deneyerek baslayim bende .aynen hala dokundukca karnim aciyo gobek deligi bile

Ay insallah o sarkiklik kalmaz ilk.dogumda boyle olmamisdi bu cok kotu gozukuyo kilolu biride degilim ama sanki korse takmazsam.boyle kalacak yani yarin bende sorucam bakalim korseyi canim

Valla benim üçüncü çocuk kiloda var iyice bi değişik oldum bunda sezeryanda olunca baya göbek kaldı korse aldım bugün takmaya başladım hemen inşallah faydasını görürüm sende onay alırsan hiç bekleme kullan

Benim ilk doğumum sezeryan oldu 1. 5 kilo fazlam kaldı göbeğim 3 4 aylık hamile gibi korse de kullanıyorum ne olacak böyle çok sinir bozucu :grimacing:

Benim 2 haftada gitti dogumdan 1 ay sonrada hamile kaldigim kiloma dondum.

Aa şimdi dümdüz mü karnın. Kaç kilo almıştın gebelikte

Dumduz diyemem ama hamile kalmadan onceki haliyle ayni, 64 ile hamile kaldim 73 ile doguma gittim suan 60 kiloyum, ilk ayda 58 lere dusmustum.