Sezeryan izi

Merhaba herkese, doğum yapalı 1,5 ay oldu doktorumun verdiği roll on kullanıyorum ama iz geçmeyecek gibi duruyor. Sizin kesin izi geçiren dediğiniz bir krem var mı?

Niye senin estetik mi acabaa

Benimde 1 buçuk ay oldu öyle bir kremin oluşundan haberim yoktu bana verilmedi kesi izim duruyor çok büyük değil

Benim 4 ay olacak bi krem verdi kullaniyorum ama faydasi olmadi gibi hala kırmızı şekilde duruyor estetik dikiş

Benim de estetik bu roll on u kullanıyorum ama hâlâ kırmızı

Merhabalar, 28 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Ben de doktorumun verdiği kremi düzenli kullanıyorum. Kremi kullanmaya devam edip acaba yanına doğal ürünler mi kullansam diyorum. Aloevera ya da kantaron yağı gibi ürünler. Kullanmak ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum. Aranızda kullanan var mı ?

Bence kesik her türlü geçmeyecek kremler fayda etmiyor bende kullandım iz kalıyor

Doktorumla konuştum bugün. Doktorum kantaron yağını önerdi.

İlk sezeryanimi 10 yil once yaptim içden dikiş vardi zamanla o iz hem incecik kaliyo hem kuculuyo boyutu bende oyle oldu . Gecen hafta ikinciyi oldum bakalim bu sefer nasil olucak

Benimki kantaronun pek işe yaramayacağını söyledi

Etki eder mi etmez mi bilemiyorum ama ben yine de düzenli kantaron yağı ve aloevera jeli kullanacağım. Bakalım inşallah işe yarar.