5.aydayız ve sezeryan kesım yerı agrı yapıyor sozce bu normal mı
Normal tabi canım benim o düğüm atılan yer halen acır 1 yıl olacak
Malesef bende de var 8 ay 7 gün oldu . Çok da başta acılar çektim tramva oldu dikiş yerime hiç bakmadım bakamadım da sızı olur ama böyle umursamaz takılıyorum çünkü kötü bir doğumdu korktum baya . Görmezden geldiğim bir acı yani arada sızlar şiş hissettirir geçer
Kızlar benim 11 ay oldu ağrım yok ama dikişim sanki orada kalın bir ipmiş gibi belirgin ve kızarık olarak kaynadı. Sizin dikiş iziniz nasıl? Ben bazen acaba kendim iyi bakamadım bu yüzden mi böyle belirgin kaldı diyorum.
Ben daha kızımın kesi yeri üşüttüğüm zaman arırdı (kızım 5 yaşında) şimdi yeniden oğlumda yaşıyorum (oğlum 9 aylık) ve evet ağrı yapıyor hatta bazen ilk kesildiği gün gibi acıyor ama Allah’tan o kadar uzun sürmüyor.Doktor’a gittiğimde normal acıyabilir dedi.Ki acı eşiğim yüksek olmasına rağmen hissediyorum ağrısını özellikle de kış aylarında üşüdüğüm zaman
Bende 9 ay olmasına rağmen neredeyse yok gibi o dikiştende kaynaklı olabilir benimkisi estetik dikişti hiç iz yok diyebilirim
Benim yapıştırma şeklinde olmuştu hiç iz yok diyebilirim. Ağrıya gelecek olursakta ağır iş yaptığımda oluyor işte sebile damacana takarken dolapların yerini değiştirince falan
Benimki de estetik dikişti ve ilk zamanlar bile daha iyi görünüyordu ya
muhtemelen çok zorladım.
Ayaklarimi üşüttükce siddetli bir agri oluyor hala aciyor 7 ay 12 gün oldu bel agrim falan ara ara devam ediyor hala
Evet benim de öyle sert ve izi var 10 ay geçti daha önceki sezaryanimla arasında 7 yil vardı ve yıllar geçtikçe yumusuyor birazda olsa belirginligi gidiyor önceki tecrubemden biliyorum zamanla küçülüyor agrisida kalmıyor
İki zamablar acıdı şimdide eğer çocuk üzerine basarsa acıyor sadece kendilhiinden ağrı çok nadir olur kaşık agriis gibi ilk iki ay belim çok agrimisti hiç geçmeyecek sanıyordum geçti çok şükür