Sezeryan sonrası adet

Sezeryan sonrası ne zaman adet oldunuz ve eskiden olduğu gibi sürdü yoksa daha mı uzun sürüyor

1 Beğeni

Bir hafta yani eskisi gibii 40 bitirdikten sonra :cherry_blossom::blush:

Ay benim 2 ay oldu ara ara kanamalarım devam edıyo .kanama yaşadım 10 gün önce adet sandım 1 hafta sürdü çünkü , bıttı kaç gün gectı sonra bugün tekrar kanamam oldu

En son doktorumla konuştuğumda sezeryan sonrası bazı kadınlar hemen adet görür bazısı 3 ay sonra bazısı da 1 sene sonra demıstı

40’ım bitmeden 36. Günümde falan oldum adeti. Benim uzun sürmedi fakat çok kanamam oldu.

Bende adet oldum 2ay oldu ama önceden 6 gün sürerdi şimdi çok uzun sürdü dogum kontrol hapı mi yapıyor acaba merak ettim

Bende de çok kanama olmuştu ikinci adetimde hemde ilk 3 gün çok zordu

Eskiden 4 gün oluyordum bebeğim 3aylikken oldum ilk adetim bir hafta sürdü kanama da çok fazla oldu şu an 2 adetim sanırım yine yoğun bir kanama yaşayacağım :person_facepalming:

Ben doğum yapalı 2 ay oldu daha gelen giden yok :joy:

1 Beğeni

Yaa evet çok zor oluyor o dönem neden yoğun kanama yaşanıyor onu da anlamış değilim valla bende de aynısı oldu yerimden kalkamiyordum

1 Beğeni

Bence lohusalık sonrası içimiz temizleniyor

Bende sezeryandan yaklaşık 2.5 ay sonra adet oldum normal de 7-8 gün sürerdi bu sefer 3 gün yoğun kanama şeklinde sürdü diğer üç günü hafif leke şeklnde devam etti

Ben 40 ım ciktiktan 2 gün sonra oldum