Sezeryan sonrası ne zaman adet oldunuz ve eskiden olduğu gibi sürdü yoksa daha mı uzun sürüyor
Bir hafta yani eskisi gibii 40 bitirdikten sonra
Ay benim 2 ay oldu ara ara kanamalarım devam edıyo .kanama yaşadım 10 gün önce adet sandım 1 hafta sürdü çünkü , bıttı kaç gün gectı sonra bugün tekrar kanamam oldu
En son doktorumla konuştuğumda sezeryan sonrası bazı kadınlar hemen adet görür bazısı 3 ay sonra bazısı da 1 sene sonra demıstı
40’ım bitmeden 36. Günümde falan oldum adeti. Benim uzun sürmedi fakat çok kanamam oldu.
Bende adet oldum 2ay oldu ama önceden 6 gün sürerdi şimdi çok uzun sürdü dogum kontrol hapı mi yapıyor acaba merak ettim
Bende de çok kanama olmuştu ikinci adetimde hemde ilk 3 gün çok zordu
Eskiden 4 gün oluyordum bebeğim 3aylikken oldum ilk adetim bir hafta sürdü kanama da çok fazla oldu şu an 2 adetim sanırım yine yoğun bir kanama yaşayacağım
Ben doğum yapalı 2 ay oldu daha gelen giden yok
Yaa evet çok zor oluyor o dönem neden yoğun kanama yaşanıyor onu da anlamış değilim valla bende de aynısı oldu yerimden kalkamiyordum
Bence lohusalık sonrası içimiz temizleniyor
Bende sezeryandan yaklaşık 2.5 ay sonra adet oldum normal de 7-8 gün sürerdi bu sefer 3 gün yoğun kanama şeklinde sürdü diğer üç günü hafif leke şeklnde devam etti
Ben 40 ım ciktiktan 2 gün sonra oldum