Sezeryan sonrası göbek ve korse kullanımı

Merhaba, sezeryan sonrası sarkan bir göbek olduğundan kaynaklı korse kullanmak istiyorum doktora sormayı unutmuşum sizler ne zaman başladınız ve işe yaramış mıydı?

1 Beğeni

Merhaba, 25 gün önce sezeryan oldum. Normalde korse kullanmayi düşünüyordum. Benim doktorum önermedi. İç dikişlerin de var sonuçta zamanla döneceksin eski haline dedi. Ben de kullanmamayı tercih ettim. Şu an da çok az bir göbeğim kaldı hemen hemen eski halime dönmek üzereyim. Tabi kişiden kişiye de değişebilir bu sezeryan göbeği kalma göbeği. İsterseniz doktorunuza danışın

1 Beğeni

Doğumdan 20 gün sonra kullanmaya başladım. 3 ay oldu doğum yapalı hala kullanıyorum. Sanırım yapısal baya toparladı ama hala var göbek maalesef. Umarım zamanla gider

1 Beğeni

Bende 57 gün oluyor soğum yapalı. Ben 20 küsür gününde 2 3 gün boyunca taktım. Doktora gidince de sordum kullanayım mı diye. Oda kırkından sonra kullanabilirsin dedi. Kırkım çıktıktan sonra da birgün taktım sadece. (Üşeniyorum​:grinning:)

1 Beğeni

Ben ilk hafta kullanmaya başladım sezeryan oldum ilk 20 günde göbeğimin çoğu gitmişti bence hemen tak kalıyor çünkü şuna 63 gün oldu doğum yapalı eski halime döndüm ama ben sadece 25 gün taktım korseyi

1 Beğeni

58 gün önce sezeryan oldum doktorum ameliyattan çıkar çıkmaz korse tak dedi korktum kullanmadım 40 kontrolüne başka doktora gittim o da mutlkaa tak dedi

1 Beğeni

Bana doktorum 2 hafta sonra kullanabilirsin dedi kullanıcam ama şöyle bir gerçek var korse göbek gitmesini sağlayan bir şey değil bu beslenmeyle tamamen gidecek düzelecek bir şey korse rahmin toparlanmasına yardımcı oluyor

1 Beğeni

Bende doktora sorduğumda göbeğin korseyle değil yürüyüşle kaybolacagini söyledi. Yürüyüş yap yapabiliyorsan birde bol sıvı dedi

1 Beğeni

Bende 27 gun önce doğum yaptım,sezeryan.Bana verilen kağıdı hatalı okumuşum.Iki hafta pansuman,sonrasında dikis izi için krem ve korse denilmiş.Ben bir ay takmadım yani.Şimdi ise arayistayim.Ne tür korse aldınız memnun kalan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır misıniz?
Kopçalı ,cirtcirtli, yada tene yapışan modellerden karar veremiyorum bir türlü…:relieved:

1 Beğeni