Merhaba ben 2 ay önce sezeryan doğum yaptım. Sezeryan sonrası yatışımda bacağımdan ağrı kesiciler vurdular ve o ağrı kesici vurulan yerler topak topak oldu doğumumun üzerinden 2 ay geçmesine rağmen geçmedi daha da kötü oldu ve bacaklarımda ağrıya neden oluyor sizde de aynı durum oldu mu ne yaptınız
3 ay olucak sezeryan olali kalcadan yaptilar bana ilk szeryande bacakdan yapmislardu boyle sikayetlerim olmadi acaba yanlis yeremi yapildida o sekilde oldu bi saglik ocagina flan gidin en kolayi bi gosterin
Yarın gitmeyi düşünüyorum başta geçer sandım gitgide daha kötü oldu bu iki gündür kramp giriyor ayağıma ondan olduğunu düşünüyorum belki aynı durumu yaşayan vardır diye yazayım dedim
Fazla hareket edemeyip orayı dagitamadigimizdan oldu evet benim de oldu. Çok acıdı maalesef bir de onunla ugrastim. Bol bol duş öneririm ve oraya duşta sıcak suyla masaj hatta sonra sıcak havluyla masaj. Önce iyice havluyla ısıtın sonra sağa sola devamlı dağıtın acısa da ara ara yapın. İnşallah geçer birkaç güne acısı azalmıştı benim.
Teşekkür ederim denicem çok fazla agrıyor dediğiniz gibi dikkat edemediğimiz için olmuş büyük ihtimalle yarın yine de bir sağlık ocağına gideceğim ne olur ne olmaz