Sezeryan sonrasi idrar hissi yok

Merhabalar… 19 gun once epidural sezeryan oldum ogunden beri idrarimin geldigini hissetmiyorum bu durumu yaşayan var mi acaba ? Koca gun cikmasam aklima gelmese rahatsiz olmam gunde 3 litre su icmeme ragmen

Aramıza hoşgeldin canım :heart_eyes:
Evet çünkü rahimi mesaneye sabitliyorlar o yüzden his kaybı yaşıyorsun bende de oldu doğumdan sonra doktorum hissetmesen bile 2 saate bir git demişti

1 Beğeni

@Sule Aramıza hoş geldin canım :white_heart:

Bu bendeds oluyordu Ezginin dediği gibi , zamanla kendiliğinden geçiyor merak etme canım.
Ben idrar yaparken elimle kasıgıma basıyordum o zaman hafifliyordu biraz :melting_face:

1 Beğeni

Bana tam tersi olmuştu sürekli idrara çıkma isteği geliyordu hemde Bianda normal doğumda yapmadım sezeryan

1 Beğeni

Sebebi bu muymuş hahaha ben de diyorum niye hiç tuvaletim gelmiyor gelince de maşallah ne genişmiş mesanrm kaç litre çıktı diyordum hahahah

1 Beğeni

Hosbuldum​:smiling_face_with_three_hearts:ben de korkmuştum içim rahatladi​:grinning:

1 Beğeni

Hosbuldum​:orange_heart:nezaman duzelir acaba

Orasını bilmiyorum ama kendiliğinden duzeliyor

1 Beğeni

Evet bu çok normal.Hatta benim kaçırmışlığım bile olmuştu​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bende de his kaybi var 18 gün önce oldum bi tık normale dönüyor gibi ama ayni zamanda dönmüyor gibide :sweat_smile:
Ne kadar suruyor ortalama duzelmesi

Bende 4 ay sürmüştü kişiden kişiye değişir sanırım