Sezeryan sonrası korse

Kızlar 20 gün önce sezeryan oldum da. Göbek kalsın istemiyorum. Bugün de rahim toparlayıcı korse takmaya başladım da. Hem etkisini görür müyüm kullanan var mı aranızda. Birde yara yerine zarar verir mi acaba ?

1 Beğeni

Etkisini illaki görürsün canım yara yerine zarar vermez doğum öncesi kullandığım köşeyi de giydim sorun yaşamadım

Kilot gibi olanını mi aldin ben pek faydasini göremedim gobek kaldi

Evet onu aldım. Normal korse de alacağım da. Kilot tarzı olan yaraya zarar verir mi diye düşündüm

Etkisini gördünüz mü

1 Beğeni

Bnde onu aldim yaraya zarar vermedi amaa bel korsesi daha iyi bn yararını göremedim

Teşekkür ederimm

1 Beğeni

Bel korseler bambu gibiyse yukarı toplanıyor bilginiz olsun aldım pişman oldum kilot korseler en güzeli

Başlarda taktığım zaman bayağı etkisi gormuştum ama şu an düzenli takmadığım için etki etmiyor

Bel korsesi henüz almadım kilot korse var onu kullanacağım

Gece gündüz mü takılı kalması lazım bunların etki etmesi için

1 Beğeni

Ben owlinin korsesini kullandım ilk haftada başlamıştım 2-3 saat takıp biraz ara verip tekrar takıyordum göbeğim kalmadı 20 günde şuan 25 günlüğüz sadece kilodan kaynaklı olan göbeğim kaldı hamile kalmadan önce de vardı ayva göbek dediğimiz oda zayıflarsam gider kullandığım korse bu ayrıca bel oyuntunuzu da belirginleştiriyor

Sezeryan ağrılarıma da çok iyi geldi ilk hafta taktığım için oturup kalkarken yürürken çok faydasını gördüm

Ben sadece gündüz kullandım

1 Beğeni

Eminim çok iyidir parası da iyimiş korseye göre :smiley::smiley:

1 Beğeni

Etki ediyosa alayım ya benim göbek ful kaldı sezeryan sonrası

Bende 16 günlük sezeryan oldum korse takabilir miyim acaba

Ağrılarım daha geçmedi

Tadabilirsiniz bence. Bazılarının ağrılarını hafifletiyomuş

Bol bol yürüyün