Temmuzda sezeryan oldum . Artık 6 ayımız tamamlandı 7 aya geçiyoruz ama hala regl olmadımBileniniz veya yaşayanınız varmı?
Bende sezaryen oldum 4. Ayımda regl oldum doğumdan sonra bu tarz gecikmeler yaşanabiliyor 1 sene olmayan bile var
Ben 2.veya 3. ayımda olmustum. Ama 1 seneye kadar olmayan var normal yani
Bende temmuzda doğum yaptım bu ay oldum 1 seneye kadar normalmiş
Ben kırkım çıktıktan on gün sonra oldum düzenli oluyorum dört aydır
Benimde 3 ay oldu hala olmadım demekki normalmiş
2.5 ay oldu doğumum olalı.Onceki doğumum da 40 bittiği zaman olmuştum.
Simdi ise yeni oldum 2.5 ay yani…
Hemen olmamız mi iyi ,geç olmamız mi acaba
Evet bende kırkım çıktıktan sonra düzenli her ay oluyorum
Bende eylülde sezeryan oldum . Sureklı kanamam oldu . 3 ayımda normal regl oldum . Ama aradan 20 gun geçti tekrar kanamam oldu . Bı türlü duzene gırmedı ara ara kanamalara anlam veremedim bende bunu çok merak edıyorum . Mesela en son 13 aralıkda regl oldum 5. Gun kanama bıttı 10 güne kadar zor temızlendım . Bugün tekrar kanamam oldu regl mı başka bısey mı anlamadım
3 ay 2 günlüğüz ben de dün oldum vatana millete hayırlı olsun
Dün öğleden sonra eşimi arayp baklava istedim sadece ondan başka belirti olmadı akşama da patladım zaten
Ayy Allah kolaylık versin valla ben şükrediyorum bide doğum sancısı regl sancisina benziyor ya valla korkuyorum da 3 gün sancı çektim çünkü doğumda o günleri hatırlatacak bişey yaşamak istemiyorum
Ben doğumdan 8 ay sonra oldum ama zor geçti
Ben kirkimdan hemen sonra adet oldum ilk adetim normaldi ikinci ve üçüncü adetim çok yoğun kanamalı ve pihtili oldu inşallah 4. Oluşum da böyle olmam korkuyorum artık hastalığa yakin