Sezeryan sonrası regl dönemi

Temmuzda sezeryan oldum . Artık 6 ayımız tamamlandı 7 aya geçiyoruz ama hala regl olmadım​:thinking:Bileniniz veya yaşayanınız varmı?

Bende sezaryen oldum 4. Ayımda regl oldum doğumdan sonra bu tarz gecikmeler yaşanabiliyor 1 sene olmayan bile var

1 Beğeni

Ben 2.veya 3. ayımda olmustum. Ama 1 seneye kadar olmayan var normal yani

1 Beğeni

Bende temmuzda doğum yaptım bu ay oldum 1 seneye kadar normalmiş

1 Beğeni

Ben kırkım çıktıktan on gün sonra oldum düzenli oluyorum dört aydır

2 Beğeni

Benimde 3 ay oldu hala olmadım demekki normalmiş

1 Beğeni

2.5 ay oldu doğumum olalı.Onceki doğumum da 40 bittiği zaman olmuştum.
Simdi ise yeni oldum 2.5 ay yani…

1 Beğeni

Hemen olmamız mi iyi ,geç olmamız mi acaba

1 Beğeni

Evet bende kırkım çıktıktan sonra düzenli her ay oluyorum

Bende eylülde sezeryan oldum . Sureklı kanamam oldu . 3 ayımda normal regl oldum . Ama aradan 20 gun geçti tekrar kanamam oldu . Bı türlü duzene gırmedı ara ara kanamalara anlam veremedim bende bunu çok merak edıyorum . Mesela en son 13 aralıkda regl oldum 5. Gun kanama bıttı 10 güne kadar zor temızlendım . Bugün tekrar kanamam oldu regl mı başka bısey mı anlamadım

1 Beğeni

3 ay 2 günlüğüz ben de dün oldum :rofl: vatana millete hayırlı olsun

1 Beğeni

Dün öğleden sonra eşimi arayp baklava istedim sadece ondan başka belirti olmadı akşama da patladım zaten :rofl:

1 Beğeni

Ayy Allah kolaylık versin valla ben şükrediyorum bide doğum sancısı regl sancisina benziyor ya valla korkuyorum da 3 gün sancı çektim çünkü doğumda :rofl: o günleri hatırlatacak bişey yaşamak istemiyorum

1 Beğeni

Ben doğumdan 8 ay sonra oldum ama zor geçti

1 Beğeni

Ben kirkimdan hemen sonra adet oldum ilk adetim normaldi ikinci ve üçüncü adetim çok yoğun kanamalı ve pihtili oldu inşallah 4. Oluşum da böyle olmam korkuyorum artık hastalığa yakin

1 Beğeni