Dogum yapalı 12 gun oldu dikiş yerlerınde kabarma var ve zonkluyor gıbı agrı var yürürken de zaten agrıyor enfeksıyon olabılırmı antıbıyotıkte ıcıyorum ama tecrubesı olanlar yazabılırmı bıraz tedırgınım
Bende olmadı ama herkesin bünyesi farklı canım ben doğumdan 5 6 gün sonra hiç ağrı hissetmemeye başlamıştım ama istersen bi doktora git usg ile bakmadan iç dikişlerini anlayamazsın zaten
Çok affedersiniz kabarmalar ta avret yerime inmişti benim de onun haricinde yürütüp ettikçe zonklama vardı çok ağır atlattım ben o süreci şimdi bel ağrısı o zaman kadar yooun değil ama yine yaşıyorum Allah yardımcınız olsun bol bol dinlenin zaten 15. Gün gel kontrole diyorlar orda da dersiniz benim zamanla o şişlik indi ama başlarda öyleydi 20 gün sürdü
İnternete yazdım kotu şeyler çıktı bıraz korktum hastaneyede ev çok uzak gidemem yani emzırırken ağrı kesıcı atsam mı acaba bır sorun olurmukı
Bende de agri oluyordu kırkım cikfi yine hafif hafif vuruyordu ağrılar bi kac ay öyle devam etti sonradan geçti. Ama sezeryan ameliyatı bende basima vurmuştu bildiğin ne cocugu gözüm görüyordu ne de başka bisi sürekli yatmak istiyordum migrenden de beter bir haldeydim
Baş agrım sadece hastanede oldu da şu anda dikiş yerlerım agrıyor karnımda ahnı şekil gercekten çok zormuş çok zor hareket edıyorum. Çabucak geçsin istıyorum
Korkcak bişey yok kadın doğuma randevu alın 15. Gününüzde hem içinizde bir şey kaldı mı hem dikişlerinize bakarlar bende çok ağır yaşadım sezeryan sonrasını hatta şöyle diyim tabi herkesin süreci farklı bende 20 30 gün sürdü o şişlik durumu tek dikişlerde değildi doktor iyi zamanla toplar dedi o kan azaltıcı iğneleri kullandıysan doktorun verdiği ağrı kesici şeyleri antibiyotik de içtiyseniz endişe etmeyin ama kontrole gidince ihmal etmeyin
Hayırlısı olsun süreç evet zor oluyor ama düzelecek her şey ben ilk başlarda ki ödem çok vardı bana çorap giy et ya da korse tak demediler takma dediler ödemin hepsi ayağıma indi davul gibiydi ayaklar zor yürüyordum ama bol bol ev içinde turlamaya çalıştım yine iğneyi sırttan 2 defa vurdular şişlikler bulamadılar bel ağrım oldu öyle ki o 2 ay bana zehir oldu işin açığı bu şişlikten bel ağrısı bir girerdi bacaklar kendini salardı bazen ayağa kalkıp koltuğa kendimi zor attığım oldu süreç geçicek siz olabildiğince bebeğinizle bağ kurun inan o hafifletiyor yoksa sıkıntı yani dayanılacak gibideğildi benim için ama şimdi düşünüyorum o zorluklar da yaşandı geçti
6 ay oldu daha ağrı hissediyorum bide aşırı kaşıntı ve yanma var doktora gittim iyileşiyor dedi. Bana kabarma derken nasil bişey estetik dikişmi iplik mi
Yok estetik ama kabarcık kabarcık oldu analamdım eğilip kalktım bu arada mecburen o yuzden mı bılmıyorum 6 ay deyınce korktum bu arada ya of o kdr suruyormu![]()
Herkesinki farklı ilk günkü gibi ağrı değil ara ara ağır kaldırınca fln Benimkide estetik dikiş ama bir kabarma olmadı bilen arkadaşlar yazar
Bende sezeryan oldum vallahi 8-12 hafta çektim ben ne yuruyebılıyprdum agrıdan ne de bişe. Bel agrilarından babsetmıyorum bile
Benım yaramda hep kabarırdı zızlardi, kırmızı olurdu.
Şimdi 5 ay gecti bazen hala ara ara sızlar agrir , bel agrılarım Malesef hala var