Sezeryan yardım

Selam kızlar sezeryan olalı 22 gün oluyor sağ tarafta küçük yerinde enfeksiyon oluşmuştu antibiyotik kullandım ve kurudu ilacımda dün bitti şimdi ise sol tarafta boşlukta bi ağrı acıma var uzun süre yattığımda kalmakta zorluk çekiyorum bu durumu yaşayan varmı sizce ne olmuş olabilir

Yani 22 gün olmuş uzun da bayaa, ama ben duymuştum kimisinin ağrılar falan uzun sürüyor veya arada artıyor, benim 6 ay olacak nerdeyse hala arada ağrır ani kalkınca veya bazen öksürünce falan

Ben yaklaşık ilk 1 ayımda bel ağrısı çok çektim . Ayağa kalkınca Bacaklarım kasılır gibi kendini atardı kitlerdi titrerdi ayakta dahi duramazdım . 1 ay neredeyse annemle birlikte baktık kızıma . Yattığımda sırt üstü yatabiliyordum hep benim de ağrım çok oldu. Dikiş bölgemde sorun olmadı ama içinin acıdığını hissederdim hep kadın doğuma gittim o da normal daha taze demişti 15. Gün gitmiştim tekrardan kontrol tedavi diye . Yani olabilir kimisi hemem ayağa falan kalkmış ama ben en az bi 40 gün ağrısını çektim . Hatta yere de oturup kalkamadım 40 gün sonra bile kendime doğumdan 2 ay sonra falan geldim diyebilirim.
Allah yardımcın olsun öncelikle çok zor oldu benimde anlıyorum . Kendini yorma kasma senin kendi sürecin inşallah kolaylıkla atlatırsın

Çok teşekkür ederim ay evet öksürük hapşırup hatta gülerken çok kötü

Çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar bende boşlukta yoktu acı falan şimdi olunca bi huylandım 2. Doğumum 2. Sezeryan daha sancılı olurmuş Allah 3.4. Kez sezeryan olana sabır versın bende gözükücem doktora yine sormak istedim sizlere

Rica ederim ne demek :white_heart: anne olmak meziyetli işmiş benim de ilk gebeliğimdi kötü de bir doğum hikayem oldu oraya girmeyim . Allah şifa versin size de

Benimde 26 gün falan oldu halan ağrım var sol tarafta bi tane dikişim var bi türlü düşmedi ve sürekli kaynar su dökülmüş gibi yanıyor 3 çeşit antibiyotik kullandım enfeksiyondan dolayı ve her gelen ne kadar nazlısın diyip sinirimi bozuyor falanca 2 günde kalkıp evini temizledi bilmem şunu yaptı bunlar sancıdan daha ağır geliyor

Eğer dikiş yerinde ateş yoksa korkma demişdi doktorum. Yani herhangi bir enfeksiyonda sıcak olur dikiş yeriniçten içe ince ince kaşınır böyle bir durumda gel demişdi. Sezeryan yeride öyle hemen geçmiyor 10 ay oldu doğum yapalı hala ağır bişey kaldırdığımda ağrı oluyor

11 ay oldu sezaryen olali. Hala agrilarim devam ediyor yani agri dedigim sey kas agrisi karnimda bi agri var adet sancisi gibi degil kas agrisi gibi. Kac defa hastanelere gitttim en son kolonoskobi yapalim dediler emzirdigim icin ertelediler. 7 24 o agri var elimle dokundugumda hemen agrir yani suanda cok yenisin umarim cabucak gecer

Rica ederim, aynen öyle vallahi zor oluyor

Bende sağ taraftan enfeksiyon vardı dikişin sonunda neyseki kurudu ilaç kullandım daha kontrole gitmedim en azından sarı akıntı gitti şişlik indi şimdide sol taraf baya açıyor ben ilkinde bu kadar acı çekmedim

Şuanlık ateş yok kontrole gidicem bakalım doğumum çok güzel geçti ama sonrası bittim artık acıdan

Çok zor çok doğumum her türlüsü zor walla

Vazelin sur cok kuru kalmasin
Ben 21 sene once sezeryan oldum
Icten ice batar halen.
Simdi yine hamileyim o dikisler karin buyudukce gerecek.
Sezeryan zor bi ameliyat 7 kat aciyoruz dedi bana ebem.
Gecmis olsun tatlim.ustune gazli bezle yapistir.