Sezeryandan sonra kanama

Kızlar iki ay önce doğum yaptım sezeryan ile 50. Güne yakın adetim bitti fakat iki hafta geçti hafif kanama oluyor doktora gittim kadın doğuma olabilir dedi gebelikten korktum tekrardan baktı yok dedi sizce nedendir

Aynısını bnde yasadim bitmeyen kanam ayyy nedeni temizleniyor herhalde :woman_shrugging::smile_cat:

Löşi kanaması canım normal doğumdan 12. Haftaya kadar olabilir

Valla canim benim kanamam 45 gun surdu 2 hafta sonra adet oldum 7 gun falan sürdü bitti yine hamile kaldimm

Allah kolaylık versin zor olmadı mıı

Bende 13 gun oldu dogum yapli bi kanamam oluyor bi duruyor sabahtan beri durmuş kahverengi akinti var sadecee

Bu arada geldim
@MucizeBebek :blush:

1 Beğeni

Hoş geldin canım. Bebişleri burada konuşuyoruz artık orası hamişlerin yeri :slight_smile:

@Yaren491 Aramıza hoş geldin canım :white_heart::rose:

13 günlüksün daha kan gelmesi normal
Bende de birkere durdu gelmedi bitdi sandım ama sonra bi geldi hiç sorma :expressionless:fırtına öncesi sessizlikmiş :rofl:bende tam 40 gün sürdü

2 Beğeni

Hoş buldum cnm​:heart:

1 Beğeni

Ya insan alışıyor :joy:

sezeryandan snra hemen hamile mi kaldınız tekrar zor olmadı mi

1 Beğeni

Valla canim inanirmisin korunurken hamile kaldimmm bnde şaskinim allah kolayligini verir insallah

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Ana ekran açılmıyor

Allah yardımcın olsun canım benim kaç aylık oldun şu an doktorlar nedio. Hamileliğine çünkü sezeryan sonrası hemen hamile kalmayın diyorlar peki eşin tek mi korunuyordu ben sprial yada hap kullanmıyorum eşim korunuyor ama hala korkuyorum

7 haftalik canim bisey demedi canim doktor erken kalmissin dedi

Bende 32 gün oldu doğum yapalı hala ara ara kanamalarim devam ediyor

Ben sadece sezaryen sonrası 3 gün kanama gördüm sonra bitti suan 29. Günüm hala yok normal mi?

Kanama ne kadar sürer ve miktarı nedir kızlar? Ben 32.gündeyim adet kanaması gibi yoğun kanamam var. Aynı zamanda sezaryen esnasında kist ve miyomum varmış onu da almışlar. Kanamayla alakası var mı acaba?

Doktoruna sorman gerekiyor canım