Göktuğ’u önce yarım kundak yapıp yatırıyordum şimdi havalar çok sıcak ve hareketlendi iyicene o yüzden yarım örtü örtüyordum onu da şimdi ayaklarını havaya kaldırıp hızla bırakıyor ve örtü suratına geliyor yüzü kapandığı için ağlıyor bende örtü örtümüyorum acaba bir sıkıntı olurmu üstü açık olsa havalar ve evler çok sıcak ama bilemedim
25 günlük oğlumun üstünü bende örtmüyorum sadece bacaklarını ama uyku esnasında açıyor
Dışarıda da sadece zıbın giydiriyorum
Ya benimki bacaklarını kaldırıp ağzına getiriyor sonra onu emmeye çalışınca boğulur gibi oluyor ağlıyor yoksa bende göbeğini kapatıyordum
Yatak olarak ne kullanıyorsun?Şuan Reflü yatagında yatıyor oğlum onun altına serdiğimle örtüyorum eğer üşüdüğüni düşünürseniz de ayaklarına sadece çorap giydirin gaz olmaz
Ya cok ince uyku tulumu giydiriyorum
Yada ince muslim bez kullaniyorum
Bizimkide elleriyle yüzüne çekiyor müslini. Ben ince zıbın giydiriyorum üzerinede müslini belinin altına sokaraktan örtüyorum o zaman açamıyor bacaklarını açıyor sadece zaten hava sıcak karnını örtmek yeterli bence.
Uyuyanın üzerine kar yağar diye ben karnını örtüyorum.
Sıcaktan dolayı evet uyrken yer değiş yapıp açıyor üstünü , bu yüzdende benim gecelerim haram.
Sayık uyuyorum hep üstünü ötüyorum
Ben örtmüyorum üzerini klimadayız içerisi 22-23 derece sadece bez ve zıbın doktorumuz çocuk sıcaktan hasta olur ince giydir üşürse hissedersin zaten pişik olmasın bu havada dedi
Ilk dogdugunda eve gelen ebe icerinin sicakligi 21 olsun ne daha soguk ne daha sicak
Bebegin ken di atesi sicak olmasin sen ona bak
Dedi.
Bitane kucuk nemlendirici
Ve minik vantilator besik icin
Biz 4 ay 16 günlük olduk reflü yatağına sığmıyor artık üşüdüğünü sanmıyorum ama hasta vs olur diye çekiniyorum
Bacım ince örtüyorum ayaklarını havaya kaldırıp hızla bırakıyor o ara üstüne geliyor bağırıyor
Ben o şekilde de yaptım nasıl yapıyor anlamıyorum çekiyor ağzına
Aynen öyle canım ama durmuyor o bacaklar
Ay öyle mi o zaman bizimki de yatsın zıbınla
Ay evet
Ortmuyorum sadece sabaha dogru serin olursa ortuyorun bazende tulbent ince diye tulbent ortuyordum mumkunati yok ustunde tutmuyo
Benim bebe de ustu acik uyuyor. Asla ortturmuyor ustu acik olucak hep. Ayaklariyla uyku esnasinda bile ugrasa uğraşa açıyor