Sıcak havalarda bebeklerin üstünü örtme problemi 🥴

Göktuğ’u önce yarım kundak yapıp yatırıyordum şimdi havalar çok sıcak ve hareketlendi iyicene o yüzden yarım örtü örtüyordum onu da şimdi ayaklarını havaya kaldırıp hızla bırakıyor ve örtü suratına geliyor yüzü kapandığı için ağlıyor bende örtü örtümüyorum acaba bir sıkıntı olurmu üstü açık olsa havalar ve evler çok sıcak ama bilemedim :thinking:

25 günlük oğlumun üstünü bende örtmüyorum sadece bacaklarını ama uyku esnasında açıyor

Dışarıda da sadece zıbın giydiriyorum

Ya benimki bacaklarını kaldırıp ağzına getiriyor sonra onu emmeye çalışınca boğulur gibi oluyor ağlıyor yoksa bende göbeğini kapatıyordum

Yatak olarak ne kullanıyorsun?Şuan Reflü yatagında yatıyor oğlum onun altına serdiğimle örtüyorum eğer üşüdüğüni düşünürseniz de ayaklarına sadece çorap giydirin gaz olmaz

1 Beğeni

Ya cok ince uyku tulumu giydiriyorum
Yada ince muslim bez kullaniyorum

1 Beğeni

Bizimkide elleriyle yüzüne çekiyor müslini. Ben ince zıbın giydiriyorum üzerinede müslini belinin altına sokaraktan örtüyorum o zaman açamıyor bacaklarını açıyor sadece zaten hava sıcak karnını örtmek yeterli bence.

1 Beğeni

Uyuyanın üzerine kar yağar diye ben karnını örtüyorum.
Sıcaktan dolayı evet uyrken yer değiş yapıp açıyor üstünü , bu yüzdende benim gecelerim haram.
Sayık uyuyorum hep üstünü ötüyorum​:weary:

2 Beğeni

Ben örtmüyorum üzerini klimadayız içerisi 22-23 derece sadece bez ve zıbın doktorumuz çocuk sıcaktan hasta olur ince giydir üşürse hissedersin zaten pişik olmasın bu havada dedi

Ilk dogdugunda eve gelen ebe icerinin sicakligi 21 olsun ne daha soguk ne daha sicak
Bebegin ken di atesi sicak olmasin sen ona bak
Dedi.
Bitane kucuk nemlendirici
Ve minik vantilator besik icin

1 Beğeni

Ebe sunu da ortmustu besigin kenarina sIkistirmisti

1 Beğeni

Biz 4 ay 16 günlük olduk reflü yatağına sığmıyor artık üşüdüğünü sanmıyorum ama hasta vs olur diye çekiniyorum

Bacım ince örtüyorum ayaklarını havaya kaldırıp hızla bırakıyor o ara üstüne geliyor bağırıyor :woozy_face:

Ben o şekilde de yaptım nasıl yapıyor anlamıyorum çekiyor ağzına

Aynen öyle canım ama durmuyor o bacaklar :joy:

1 Beğeni

Ay öyle mi o zaman bizimki de yatsın zıbınla :smiling_face_with_three_hearts:

Ay evet :grin:

1 Beğeni

Ortmuyorum sadece sabaha dogru serin olursa ortuyorun bazende tulbent ince diye tulbent ortuyordum mumkunati yok ustunde tutmuyo

1 Beğeni

Benim bebe de ustu acik uyuyor. Asla ortturmuyor ustu acik olucak hep. Ayaklariyla uyku esnasinda bile ugrasa uğraşa açıyor

1 Beğeni