Bu sıcaklarda evleriniz kaç derece nasıl uyutuyosunuz bebeklerinizi? Biraz önce odası 32.5 gösteriyordu şimdi uykuya geçirecem salonda yatıcaz mecbur klima var salonda
Bizimde 33 mecbur klima yok
Peki neyle uyutuyosunuz sadece bez mi
Sadece bez. Eğer sırtını göğsü soğuk hissederseniz duruma göre sıfır kol ya da kısa kol zıbın ekleyin. Ben bezle bırakmama rağmen terliyor sürekli sırtını pamuklu bezle siliyorum. Bazen de çokk ince müslin örttüm.
Bizim de en az 32 var ve en üst kat güney cephe sıcaklar mahvetti . Uyku düzeni kalmadı . Çocuğu ıslatıp yatağa salıyoruz resmen . Tek zıbınla uyutuyorum o da terlese terini zıbın alsın diye. Vantilatör uzaktan çalışıyor ama nafile . Sabır deyip sonbaharı bekliyorum
İşte bizim de aynı durum güneş odasında batıyor resmen en üst kat ve sıcağı hiç sevmeyen bi çocuk
Bazen ter mi üşüme mi anlamıyorum ben malesef yani
Odanız 32,5 sa soğuktan üşüme olmaz ki… Zaten terledikten sonra teri soğuyor zamanla ve üşüyor sırtı. Sürekli kontrol etmek zor biliyorum ama işte napcaz analıkk
Camı açık oluyor o yüzden tereddüt ediyorum
Aynı durum . Kızım da güneşe gelemez öğlene kadar bir taraf öğlensen sonra diğer yerlwr alır ev cayır cayır ama işte su ile serinletmeye çalışıyprum . Netice de sıcak bunu da engelleyemeyiz
1 ay kaldı diyorum bende valla öyle avutuyorum kendimi