Evim gece 27 derede falan oluyo alt uzun üst tişört ile yatırıyroum normal mi sıcaklar mı sizce ?
Evim 26 derece sadece bez ile yatırıyorum
Üşütmemesi adına kısa kollu zıbın altına da ince bir pijama ekliyorum. Kendim nasıl hissediyorsam bir tık fazlasını ya da azını giydiriyorum . Terlerse hastalanır bebek
Kolları bi tık soşuk ama yapış yapış oluyor bazen teri mi soğuyor anlamayamadom ki ensesei sıcak hep
Kısa kollu zıbın ve şortla yatırıyorum incede battaniye ortiyorum
Sorun değil o bölgeler de de kıl gelişimi olduğu için . Em önemlisi sırt ve gögüs kafesi oralar güzel normal bir sıcaklıktaysa sorun olmaz
Bende atlet giydirecek miyiz yoksa sadece tişört ya da zıbın yeter mi ona karar veremiyorum. Akşam hafif ediyorsa hemen içine atlet ekliyorum ama bazılar ben sadece zıbınla büyüttüm giydirme diyor bazılar bebekten atlet çıkmaz terini alır iyi olur diyor napacağuk bu atlet işini
Bende çok kararsızım gece 27derece oluyor evimiz. Zıbınla gündüz bir gün gezdik hemen burnu mukuslandı zor bela geçti çok korkuyorum şimdilik uzun kol pamuklu giydiriyorum
Ben zıbınsız yatırmam ya bence şuanlık tişört uzun altla ytaırıyorum ama doğru mu bende kararaızım valla . Osman gönüal siz nasılsa bebekte öule yapın dşyor mantıklı aşkında o da daralıyordur . Bazı geceler şort tişört deneyebilirşrm
Bende ara ara zıbınla bırakıyorum arada cam da açıyoruz çarpıyor sanıırm hemen ya . Tişört şort gündüz ama gece terliyor mu üşür mü anlamadım valla
Yani evet gündüz yapalım da gece sıkıntı ya. Ben yaz kış yorganla yatarım terleyince açıp üşüyğnce kapatabiliyorum sonuçta ama yavrum koyduğum gibi kalıyor
Benimki üstünü sürekli bide açıyor o yüzden atlet yine korur ya konuşsalar da söyleseler keşke ahha
Bende öyle düşünüyorum. Ay evet keşke Neyse bence civciv sıcaklarında teke düşülebilir ama evi serin olanlar atlet giydirebilir
Geceleri kısa kollu zıbın altına şort. Şort giymezse bacakları çok soğuyor üstünü de açıyor çünkü. Gündüz de atlet , tişört şort. Atlet terini aliyor evet. Terledikce değiştiriyorum.
Aynen temmuzda yenidoğduygunda bile hep atletleydi bebeğim anca o zaman twk uyururum sabırım temmuz ağustos
Terlediğini tam nasıl anlıyorsunuz ya kolu biraz soğuk yapıl yapış oluyor terş mi soğuypr uyurken anlamadkm
Zıbın nemleniyor dümdüz yatınca. Uzun süre yanına dönmezse. Kolları da evet terledigi zaman soğuyunca öyle yapış yapış oluyor. ama 0 kol atlet giydirsem bile terliyor benimki muhakkak. Gece boyu 2 kere değiştiriyorum o yüzden zıbınını.
Hım benimkide sıcaktan yerliyor o zaman zıbın bide tişört giydiriyorum çümkü ebn 27 dercee oda . Tek sıfır kollu zıbın deniyim bakalım bu gece .
Çok teşekkür ederim