Sıkıştım kaldım artık

Yaşadıklarımı buraya nasıl dile dökeceğimi dahi bilmiyorum. Ben anlatmaya ar ederken malesef bunları yaşıyorum… eşim öfke kontrolü olmayan bir insan. En ufak şeyde parlar agresif hareketler sergiler. İki yaşına yeni basmış bir oğlum var. Çoğu kez onu hırpalamıştır ve hırpalamaya da devam ediyor kendimi kontrol edemiyorum diyerek. Ben şuan 7 aylık hamileyim. Haliyle onun çocuğuma karşı bu davranışlarını kaldıramıyor ve kavga edip bağırıp çağırıyorum. Belki neden kavga ediyorsun diyenler olacaktır inanın diğer türlüsünü de çok denedim. Ailesine kadar söyledim ama değişmiyor. Bugün tekrar çocuğa şaka adı altında bazı hareketlerde bulundu. Bende sinirlenip ağlamaya başladım gelip beni itip kaktı sonra ısrarla yatak odasına git diye diretti. Gitmek istemiyorum dedikçe itti kollarıma vurdu sıktı vs. Çünkü kapılara tutunuyordum gitmemek için. Bu kez beni zorla tuvalete sokup burda kalacaksın diyip kilitledi. Ben de içeride bağırınca birileri duyar diye açtı ve boğazımı sıktı hafif şiddette tokat attı kendime getirmeye çalışır gibi. Ona karşı zerre sevgi hissetmiyorum. Fakat hamileyim ve bir çocuğum var. Ve ailm de ardımda duracak insanlar değiller. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum sanırım içimi dökmek istiyorum

Geçmiş olsn canm her zaman mi böyleydi yani yanlış anlama böyle adamdnn da ikinci çocuk nebiliyim… neyse hamile birine şiddet uygulamak kilitlemek vs aşırı saçma sağlıksız hareketler böyle adamlarda acaba sevgilileri mi var diye düşünüyorum 2 yaşında cocukla bazen uğraşır ağlatır babalar ama hangi derecede???bende bagirsa kızarım çocuğa anne olarak vicdanımız sızlar çünkü

Öfke problemi hep vardı fakat böyle fiziksel boyuta ulaşacak kadar değildi. Korunmama rağmen hamile kaldım yoksa Allah biliyor ya bende halimden çok memnun değilim. Doğum kontrol kullanıyordum buna rağmen hamile kaldığımı öğrendim. Örneğin dediğiniz gibi bağırtıp ağlatıyor çocuğu. Yada bir yaramazlık yaptığında aşırı tepki veriyor. Tokat falan atıyor bazen çocuğa

Canım üzüldüm Allah yardımcın olsun ama bir yol çare bulmalisin eğer duzelmiyorsa devlete siginacaksin o çocuğa da doğacak cocugada yazik günah anne olarak elini taşın altına koymalısın konu bu kadar ciddi iken bu şekilde çocuğun psikolojiside bozulur şiddet nedir ya el kadar çocuk.. sana yapılan zorbalık hamilesin Allah korusun daha farklı da davranabilir.. iyiki de yazmışsın en azından fikir veririz aklına yatan birşey olur

Sığınma evlerini ben de düşünüyorum. Normal zamanda o kadar ılımlı eğlenceli hatta ilgili bir baba ki. Fakat sinirlendiği anda o gidiyor yerine başka biri geliyor sanki. Aynı insan olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum. Ve bu durum beni de çocuğumu da çok yıprattı

Oğluna, sana ve doğacak çoçuğun adına üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama böyle bir adamla evli kalmak senin ve çocuklarının psikolojisi için hiç sağlıklı değil. Eşinin sinirli olmadığı sakin bir zamanında öfke kontrolü icin tedavi olmasını söyle eğer kabul etmezse ayrılmak istediğini söyle.

Eğer tedavi olursa yani sisteme tanı girilirse işten atılabileceğini söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum. Direkt malulen emekli olurmuş

Çok üzüldüm ne desem bilemedim… Acilen düzeltilmesi gereken bir durum. Yaptıkları asla kabul edilemez. Kendinizi ve çocuklarınızı muhakkak koruyun. Öfke problemi için tanı konusu sıkıntılı demişsiniz. Demek ki az da olsa niyeti var. O zaman evde videolar izleyerek başlayın. Beraber izleyin ki zoruna gidip kaçmasın. Güzellikle ve gizlilikle adam edebilirseniz edeceksiniz maalesef. Belki de büyük bir sıkıntısı var size anlatamadığı. Umudunuzu yitirmeyin. Bir yolu vardır inşallah. :cherry_blossom:

Allah razı olsun sağolun evet kendisi de niyetli durumunun kendisi de farkında dediğiniz gibi videolarla başlanabilir. Bilmiyorum Allah tüm zorda kalanları feraha kavuştursun

Okuyunca çok üzüldüm ama bir umud var kendiside farkında dediniz değişmek istiyordur yani anlık parlamalar bi anlık sinirle oluyor kesinlikle piskolojikmen sorunu var kontrol edemiyor ama doktor şart bence gidilmesi gerek neden işinde sorun olsunki bence bir araştırın eşiniz yanlış biliyordur kimler kkimler var güvenlik polis olupta pisikolokik sorunları olup ilaç kullananlar öyle bir şşey olsa direk bu kişilerede yapılırdı ne kadar erken o kadar iyi olur sizin için bu hamilelik sürecinde fazla yıpranmazssınız çünkü gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun kollay doğum nasip etsin :palms_up_together:

O zaman kurtarılabilirse tabiki evliliğinizi kurtarmak öncelik çok detay bilmediğim için elinizden geleni yapıp olmuyorsa başka yollara başvurun hem sizde acaba dememiş olursunuz hiç kolay değil Rabbim yardımcınız olsun sakinlikle yoluna girer herşey inşallah

Amin teşekkür ederim haklısınız bir araştırmam gerek

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah

Biran önce terapi almalı eşin. Bu hiç normal değil.. Az çok ne hissettiğini anlıyorum . Oturup konuş. Çocukların da güvenliği için.

Bende cok üzüldün durumunuza fakat onlemlerinizi yine de riskli durumlara bırakmayın ne olur dogum kontrol evet bi korunma ama yine de zayıf bi korunma yöntemi düşünsenize 3 4 5 olabilir yani durumu düzelene kadar onlemle gitmek zorundasınız bebeginiz 2 yaşında onca şiddete maruz kalması her şeyin düzenini bozar zaten ,çocukta şiddete meyil artar ve daha bi cok sıkıntılı durumlar ne olur anne babanın görevi evladını koruyup kollamak Allahin emaneti onlar o küçük bedenleri şiddeti hakedicek napabilirler çocuklarınızı güvenilir ortama alın ,bizim içimiz acıyor şiddet görünce bebekler sizin durumlara girmek istemiyorum ama önce o bebeklerinizu korunaklı yere alın, Allah yardımcınız olsun