Tecrübeli anneler dogum yaptıgimdan beri göğüs ucum olmadığı icin silikon uc ile emziriyorum.bebegim 20 gunluk bir turlu bırakamadım normal memeyi tutar gibi oluyor ama çekmiyor sinirleniyor.sizler nasıl bıraktınız
Canım bende kullandım 1 ay falan su an 2 ay olacaz silikonu bıraktım slikonsuz emzirmeye çalış sinirlensin çünkü tutamıyor ondan ağzına kat sürekli yardım et göğüslerini tut alttan benim uçlar çıkmaya başladı sende öyle yap hem slikon yani temiz kalamıyor zamanla ben sürekli kaynatıyordum ve sıcak suya katıyorum bi kabın içine
Bende doğum yaptıktan sonra mecbur silikon uç kullanmaya başladım felaket yara olmuştu her emzirmede hüngür hüngür ağlıyordum. 1 buçuk ay kadar kullanmak zorunda kaldım tabi bazen yaralar iyileşince 2-3 gün kullanmadan emzirdiğimde olmuştu. Bu sefer silikon olmadan emmemeye başladı memeyi tam kavrayamadı ama o bir şekilde silikon olmadan tam kavramayı öğrendi ve benim mememin ucu birazcık olmasına rağmen normal emmeye başlayınca daha iyi çıktı. Şimdi arada bir çok huysuz emince takıyorum sıkıntı çıkarmasın diye sonra bırakıyorum böyle böyle alışacak eminim sizin bebiste
Evet bende her emzirmede yıkıyorum sicak su kaynatiyorum mesakatli sey gercekten.memeyi tutuyor ama bu seferde emmiyor üzülüyorum geri takiyorum bir dönguye girdik resmen insallah sabirla bırakcam
Şırınga ile meme ucumu cikarmayi denedim yara oldu.emse çıkacak. İnşallah birakabiliriz en kisa zamanda…
Evet ben 1 2 3 haftadır bıraktırdım Şu an emiyor Tabii bırakıyor arada sırada ama uçlarım çıkmaya başlamış geceleri bir tek Hani uykuda emiyor Bazen o yüzden takıyorum çok uğraştırıcı bir şey niye ka kaynat sürekli bir yere gittiğinde yanında taşı
Ben de kullandım yaklaşık 1 buçuk ay. Sonra birkaç gün şu yolu denedim: önce silikon ucu taktım bi 3 4 dk emdi bu sırada biraz meme ucum da vakum etkisiyle çıktı fırsat bulduğum an hemen ucu çıkarıp memeyi verdim. İlk başlarda almadı 10 saniye aldı bıraktı. Ağladı geri ucu taktım. Sonra bir daha denedim. 10 saniye 1 dkya çıktı. Böyle böyle arttı. Ne zaman ki tamam artık 5 dk da olsa tutabilir hale geldi dedim hiç silikon kullanmadan verdim iki mızmızlandı ama alıştı. Şükür bırakalı 1 aya yakın oldu. Kaynatma suda bekletme yok ağzından çıktı memeye yapışmadı derdi bitti.
Ben de arada dediginiz gibi yapiyorum gece uykudan uyandirinca yapamiyorum ama gunduzleri hep deniyorum cok teşekkür ederim
Bizde 1 bucuk aylikken biraktik cunku sagim yaparken ucu cikti ve once silikon ile emsin gogus ucunuz ciktiginda da silikonu cikartin meme teklif edin alacaktir bir sure denemeyle
Ben de uzuluyordum 22 gundur kullaniyorum birakamadim diye okadar kotu bahsediyorki hemsireler stres yaptim
Hic uzulmeyin aksine sevinin bebeginiz anne sutu aliyor. Bize aksine hemsireler onermisti
Çocuğa zarar verecek kötü bir yanı yok. Bana da herkes tam ememiyor yok kilo alamaz hava yutuyor gaz yapar vs bir sürü şey dediler. Çocuk silikon uçla emdiği ay 1 kiloya yakın aldı bıraktığımız ay iyi emmesine rağmen daha az aldı hiç de kiloya beslenmeye olumsuz bir etkisi yok silikon ucun