Sistit oldum galiba

Kızlar sezeryan yerimde çok ağrı var böbreklerim ve rahmim çok ağrıyor idrar yaparken ağrım çok var ve az önce pembe kanamam başlamış yaşayan var mı ne iyi gelir en son hamileyken böyle oldum parol almstm gecmsti şuan ağrıyor aşırı şekilde

Bende sistit olmuştum bekarliğımda çok berbat birşeydi. İlaç falan kullanmıştım ama neydi hatırlamıyorum. Sürekli ılık su için. Özellikle idrar yolu enfeksiyonu olduğumda öyle yaparım daha çabuk toparlıyorum

Ya evet 5 dk da bir çişim geliyor az az yaparken sıkıntı yok ama bittikten sonra çok ağrıyor ölüyorum resmen inşallah bir an önce geçer ya küçük bebeğim var onunla ilgilenemiyorum agridan şuan emzirmek bile zulüm geliyor ikide bir çıkarıyorum çocuğu memeden

Baş ucunuzda büyük bir sürahi bulunsun ılık su sürekli uzunca çişinizi yapabilene kadar devam edin. Ben sık idrar yolu enfeksiyonu olurdum olacağımı anladığım an başlıyorum ılık suya. Ondan sonra ben bı daha sistit olmadm idrar yolu enfeksiyonları da başlangıçta kaldı devamı gelmedi.

Kekiği kaynat suyunu ılık iç üstüne de bol bol su iç birde bir demet maydanozu bir tencere suyun içince kaynat banyo kovasına dök üstüne otur 15 dk dikkat et kendini yakma çocukluğumdan beri çekiyordum bu derdi buşekilde yapınca geçti kaç senedir sistit olmadım daha çok şükür

Geçenlerde aynı sorunlari bende yaşadım başından beri var 36 gün oldu acile gidecektim nerdeyse böbrek ağrısından başında antibiyotik kullandım ama yine ayni

Hemen doktora gidin, dogum sonrası rahim daha kendini toplamamis sıkıntı yasamayin. Ayrica duzgun tedavi edilmezse bobreklere kadar çıkıyor enfeksiyon. Bende dogumdan sonra sistit gecirdim, kadin dogumcum kultur alıp direk antibiyotik başlatmıştı.

Aslında çok su içiyorum ama bilemedim yine gece parol aldım çok şükür güne daha iyi başladım geçti gibi

Emziriyorum kekik içebilir miyim bilmiyorum suyu denerim teşekkür ederim çok sık olmuyorum şükürler olsun bu zamana kadar iki kez oldum sadece doğumdan sonra olunca korkuyor insan

Evet bende ondan korkuyorum 19una gidecektm doktor iptal etms şimdi 25ine buldum tekrar başka bir doktora umarım korktuğum gibi olmaz

Evet benimde dün inanılmaz böbreklerim ağrıyordu çok şükür parol içtim biraz daha iyiym

Devam ederse gitmeyi düşünüyorum zaten randvu aldım inşallah bir sıkıntı cikmaz

Suyu ılık içmelisiniz hafif sıcağa yakın

Evet oda sıcaklığında içiyorum peteğin yanında 5lt suyum var her zaman onu tüketiyorum

Bebekle dışarı çıkamıyorum bizim buralar hep kar bir de hastaneye gidecem düşüncesiyle yapmadım eşime de söylemedim onu da ayaklandrmak istemedim açıkçası

Korunursanz Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz bence aile düzeni bozuluyor öbür türlü de ondan korkarken bu sefer eşler arasında soğukluk oluyor

Geçmiş olsun

Allah razı olsun teşekkür ederim benimde öyle sonuç belli olsa da haber versem diye aklıma düşüyorsun sürekli :innocent:Allah zorunu kolay etsin inşallah korkma korktuğu başına gelirms insanın eşin anlayışlıyms bak ne güzel sende onun için çabala

1 Beğeni

Teşekkürler

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni