Kızlar iki gündür oglumun altını değişirken kasık bölgesinde sivilce gibi iki üç tane kızarıklık görüyorum pişik olmaması için sık sık bez değişimi ve pişik kremini kullanıyorum yani aslında gerçekten iyi baktığımı düşünüyorum ama bu kızarıklıkların neden olduğunu anlam veremedim Prima 3 numara kullanıyoruz acaba bezle mi alakalı normal bir şey mi çözemedim tavsiyesi olan varsa lütfen yazabilir mi
Geçmiş olsun bazen ne kadarda sık bez degişsek yada krem sürsek aynı pişik yada sivilce gibi şeyler çıkabiliyor ben hemen 5dakkka yada 10dakkka altını açık bırakıyorum hava almadığı içinde çıkabiliyor
Ya açık bırakıyorum ama yaz olsa bunu biraz uzun tutacağım acaba az mı açık kalıyor diye düşünüyorum
@TülayOzan Tulaycim bu konuda bir fikrin var mı
Ay Heyecanlandım birden bana sorunca ![]()
![]()
Kem kümm immmm ![]()
Ben olsaydım önce kısa bir suda oturtma yaptırıp o bölgeyi iyice kurulayıp Hametan ile nemlendirirdim, bunu gün içinde bir kaç kez tekrar ederdim iki üç güne geçmiyorsa eğer bezin o bölgede alerji yaptığını düşünür bezi değiştirirdim, doktora gidince ilk bu dediklerimi yapip yapmadığını soracaktır ben önceden önlemimi alırdım ama geçmiyorsa, kızarıklıklar bacaklarına sırtına doğru artma egilimindeyse kesin doktora goturmelisin
sinemin dediği gibi havalandırmak şart alt degistirmede 2-3 dk en azından açık bırakmak lazım
Bizde de iki pop arasında oluyor duştan sonra gidiyor hametan krem sürüyor um o bölgeye bişey kalmıyor 2 günde bir sürebilirsin dedi hemşire pişige veya mikroplara en güçlü krem dedi bana 2 3 günde bir hametan sürüyor um mutlaka
Bayılıyorum sana ![]()
![]()
Ya ben 5-6 dk açık tutuyorum ama bu sene hiç güneşi göremedik hep bir kış havası o yüzden ev sıcakta olsa usutmesim diye uzun uzun tutamıyorum. Hametani duymuştum bir deneyeyim bezi de değiştireceğim babay turco kullanmış bir arkadaşım bakalım deneyeceğim
O dert hepimizde var birde bizimkiler yürüyor vs havalandirmak imkansız gibi sürekli evde çıplak koşan birisini hayal et, evin ortasına yapacak mı acaba diye o yaşanan gerginlik hiç bir filmde yok ![]()
MOLFİX premium kullanıyorum bende memnunum kuru kalıyor uzun süre onu da deneyebilirsin canim
Saol canım benim duygularımiz karşılıklı ![]()
Aynen onu deneyeyim bu kez o zaman
Bu idrar veya kakanın asitinin yüksek olmasından kaynaklıymış ben de yaşadım 15 aylık kızkm bir defa bile pişik ettirmedim hep kremler bakarım ama o sivilce tarzı da pişik türüymüş ne kadar baksanız da ilerliyor . En iyisi bir çocuk acile gidin krem verirler sürünce anında geçiriyor
Gittik bugün doktoruna pişik kremi iyi değil dedi başka Krem önerdi bir iki güne gecer dedi
Gizem geçmiş olsun, hangi kremi kullanıyordun doktor ne önerdi
Çok Teşekkür ediyorum Tülay Hamazinc kullanıyordum doktor sudocrem önerdi bugün biraz azalmıştı
İkisini de kullanıyorum ikisi de güzel kremler, büyüdükçe daha çok artıyor kızarıklıklar ama cabukta kayboluyorlar…İnşallah seninki biter gider de çıkmaz bir daha ![]()
Sudocerm pişige engel sadece pişik olduktan sonra fayda etmiyor
İnşallah canım benim ![]()
Valla ben de ne kullanacağımı şaşırdım![]()
Bende sudocerm kullanıyorum arada hameten kaka yaptı zamanlarda elimden geldi kadarıyla yıkıyarak temizliyorum ozmn kızarıklık daha az oluyor ![]()