Siz olsaniz ne yapardınız

Esim ailesiyle tartıştı esimin cocukluk arkadaşi cok samimi ailesiyle boyle nasil diyeyim vefa borcu gibi evlat gibi seviyor lar bende severim iyi biri ama kaayinvalidemler ne yapsalar öncelik hep onları tanırlar herseye onlar koşar biz esim yani hep 2 ci plandadir bu benim icin cok sorunlu bisey degil çünkü esim eger cok içine girerse 2 tarafi idare edemez biliyorum o yüzden benim isime geliyor ama esim bu son durumlardan ailesini rezil etti engelledi vs ben sizin o çocuğunuzun vs bugun annesi gelmis ben isteydim esim iceri öncelik le almamis sonra kapiyi acmis gel iceri ama benim le konusma diye çıkismis annesine haliyle küsdu annesi ben bu duruma cok üzüldüm esim de bu kadar ileri gitmezdi ama bilmiyorum diyorki cok kıskanmadım niye 2 planladayim ha bu arada boyle huzursuz eden huylari var ama ben kötülük den yana degilim simdi esim diyor ben gitmem sen istersen görüş beni arıyor lar soruyor lar yuzyuze hic saygısızlık yapilmadi bana arkayi Allah bilir siz olsaniz ne yapardınız

1 Like

Merhaba canim uzun zamandan sonra paylasimini görüyorum. :blush:
Kim olursa olsun fark etmez benim hic sevmedigim uygun bulmadigim bir konuya degendin.
Esin kustu sende mi kuscen ..ne alakası var . Çok çok agir bir konu olmadikca boyle seyler sacma cevremde de cok var. Mesla dayim anneme kusunce yada yengem cocuklari da bizle konusmayi kesiyirdu ve ben cok sacma buluyirdum . Esimde yigenine kus yigeni evlendi çoluğu cocugu var. Ben esime diyorum sen konusmasan konusma bn konusurum. Esimde karismaz . Bence sende gonul koymana gerek yok konus cok sıkı fıkı olmadiktan sonra hic bir sorun olmaz . Ben olsam konusurdum sonucta bnm bi suçum yok. Bana olan tavrinda da borsey yok . Ben niye aliniyim bostan yere .

1 Like

Tsk ederim canım benim iyiki varsin ben burda yokluğunu hissediyorum evet aynen öyle benle ilgisi yok iste acaba diye düşünmeden edemedim abeslik olurmu diye öyle yorucu olaylarki

1 Like

Bence doğrusunu yapıyorsun. Öyle olmalı. Ben de ailemden öyle gördüm. Biz çocukken annemler amcamlarla kuserdi. Biz kuzenler olarak kusmezdik. Bizi karistirmazlardi. Biz amcamizla onlar babamla gorusurdu. Evlerine girer çıkardık. Anne babamız gorusmezdi biz gorusurduk. Sonra barıştılar. Onlar ana oğul bugün küsmüş yarın barışır affeder unuturlar. Ama sen kusunce unutulmaz araya soğukluk girer.

Tsk ederim aynen öyle unutmazlar

Hissetme hisetme fişek gibi olmasa da geldim iste​:joy:

1 Like

Yani şöyle, ben olsam arayı yapmaya çalışırdım, eğer kayınvalidenlerin sana karşı kötü bir tavrı yoksa öyle yapabilirsin, eğer eşin kesin konuşmak istemiyorsa sen görüşmeye devam et bence

1 Like