Sizce oyun halısına gerek varmı

Merhaba arkadaşlar kızım dört aylık olacak hala oyun halısı almadım sizce gerekli midir gerekliyse eğer önereceğiniz oyun halısı varmı acaba

1 Beğeni

Canım gerekli değil bence. Zaten dört aylık olmuş artık dönmeye başlar o zaman zaten durmaz üstünde. Bana hediye alınmıştı ilk aylar anlamiyordu zaten koydugumda şimdi de donuyor yuvarlaniyir durmuyor ki üstünde. Oyuncaklarını çekip çıkarıp ağzına sokuyor o yani :joy: piyanolu olanlar popüler ama hiç öyle yatıp da ayaklarıyla piyano çalan ilgi duyan bebek de görmedim ben. Bence halı yerine eğitici oyuncaklar alın bu aydan sonra daha dikkatini ceker naçizane fikrim

4 Beğeni

Benim bebiş 3 aylıkken ilgi göstermeye başlamıştı şimdi 4 aylık tutup çekiyor sallıyor baya oynuyor konuşuyor onlarla oyalanıyor ben de işimi yapıyorum günlük 10-15 dk garanti yani. İyi ki almışım diyorum.

1 Beğeni

Piyanolu daha güzel bence ama ben letgodan piyanosuz aldım öyle büyük paralar vermek istemedim kısa zamanda oynayacak çünkü 150 TL ye aldım :blush: piyanoyu ayrı aldım müzikli ve hayvan sesli onu hem ayaklarına hem ellerinin önüne koyuyorum tummy time yaparken. Daha kullanışlı her yere götürüyorum. LETGO ya baktım da hala çok ucuz satanlar var değerlendirin bence.

1 Beğeni

Ikeanin ki guzel piyanolu olan hic kullanamadi hic de saglam degil.kenarlari dusuyo durmuyo.
Ikeaninki buyuk yorgan gibi

tab

Tabiki her cocuk ayni degil bazilari onu seviyo bazilari onu seviyo
Nacizane fikrimi soyledim

2 Beğeni

Piyanolu olandan aldım. Bebeğim ayağıyla vuruyor üstteki oyuncaklarıyla oynuyor hatta bazen çıkarıp veriyorum diş kaşıyıcı olarak kullanıyor. Oturtuyorum piyanoyu eliyle çalışıyor, aynası var aynasına bakıp gülüyor. Ve çok hareketli bir bebek olan gücüyle vuruyor hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnunum

1 Beğeni

Piyanoludan almıştım 2 aylıkken şuan 3 buçuk aylığız çok seviyor saatlerce vakit geçiriyor konuşuyor

1 Beğeni

Oyun halısı al ya mutlaka benim oğlumda 6 aylık tutup çekiyor hatta dönmeye çalışıyor işe yarıyor

1 Beğeni

Biz 2,5 aylıkken piyanolu oyun halısı almıştım ben 3,5 aylık şimdi 10-15 dakika oyalıyor ben eller kollar bacaklar hareket etsin iyi diye almıştım pişman değilim aynada falan kendini görünce şebeklik yapıyor :drooling_face::hugs:

Valla bizimki 4ten sonra ilgilenmedi bende söktüm piyanosunu felan sadece arada piyanoyla oynuyor

Bi de bu halılar çok büyük değil şimdiki aklım olsa ikeadakini alırdım. Çünkü piyanolunun altına hep bişey seriyordum ben

1 Beğeni

Bence beklenti onemli burda. Ben piyanolu halının, halı kismini kullanmıyorum. Piyano ve oyuncak kismini besigine, yataga, koltuga koyuyorum ve gayette guzel oynuyor. Bebegim 5 aylik bacak-kalça kaslari kuvvetleniyor, uzanma, kavrama, cekme gibi motor becerilerine katki sagliyor. Beklentiniz bunlarsa piyanolu olan, oynarken altinda bir oyun alani olsun diyorsanizda oyun matlarini oneririm.

1 Beğeni