Sizdede varmı

Kizlar normal dogum yapan warmi ben normal dogm yaptm iki gn suni sanci cektm 41 haftada do ettm ne acilmam ne sancim wardi suni sanciyla 8 cm acildi 8 cm le dgm ettm soylemesi ayip lavaboya gidince buyuk abdestimi yaparakn popo kismim sanki sis gbi nasl anlatm blmiyorm ki sizinde oylemi

Benim 6cm acikligim vardi hastaneye gitigimde . Direk doguma alindim 8cm olunca bana ıkın dediler gitiler yanimdan . Dogum basladi ıkınıyom yuzum kipkirmizi kulaklarimda cınliyor o derece ebeler ıkınmiyorsun deyip geri gidiyordu. Bende daha cok ikiniyordum . Ikinmam yuzunden 3 ay boyunca kabiz oldum . Ne yaptiysam gecmedi . Tabi dogumum gibi dikis atilirken de cok zorlandim . 2 kere dikis atıldı . Yanlis diktikleri icin.o sirada makatan parmak da atildi . Emin ol vajinamdan daha cok makatim acidi kuyruk sokumumun fln. Suan 4,5 ay oldu doğum yapali hala buyuk abdestimi adam akilli yapamiyom sanki makatimi da diktiler.Gaz cikartirken bile cikartamiyom o derece piskoljim bozuldugu icin asla gitmek istemiyom. Gerize*****li ebelerin yuzunden ben cekiyom .

Pop kismimbi tuhaf aynen. Cam sakurada yaptim keskede orda ypmasaydin rezil bi hastane

Çok iyi ya ben de 2 gün suni sancı çektim gece 8 cm açılmam oldu bı de öyle beklettiler öbür gün sabah artık çocuk inmeyinve sezeryan e alınmak zorunda kaldım ağrı sızı yok da arada ben bile kaçırıyorum azcik zorlayınca :rofl: eşim dalga geçiyor doguramadin bile nasıl sahip cikamiyon diye

41 haftaya kadr beklettiler acilma sanci hic bisey yok iki gn suni sanci cektim ancak 8 cm acildi cocuk baski ypiyo hala bana gelip diyolar diyolarki ikinma dedm kendi geliyo napim dedm niye zorlatiyosunuzki alin sezeryana bide oksijen taktilar iki gun sedyeden hic kalkmadan nst ye bagladilar kalkmicaksn altindaki beze yapcksn dediler hic kaldirmadilar oyle scmalikmi olur ya

O iki gun piskolojim iyice bozuldu snra ewe geldm ruyamda bile gorur oldm beni yatiriyolar oksijen tkiyolar diyorm gene yatrcklar beni okdr piskolojm bozlduydu