Size veda ediyorum 😔

Burda çok güzel anılarımız oldu. Birbirimizi tanımasak da her konuda fikirlerimizi sorduk, destek olduk, dertleştik ağladık güldük. Artık uygulamaya cok fazla giremiyorum. İlgilenemiyorum burayla sizlerle sohbet etmek cok güzel oluyordu. Hepinize tüm konularimda destek olduğunuz, dertlerimi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. Iyi ki varsınız. Bebislerinizin gözlerinden sizlerinde yanaklarından öperim. Belki bir gün tekrar düşer yolum ya karşılarız ya karşılaşmayız o yuzden hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Çok uzatıp sizi sıkmak istemiyorum hepinizi cok seviyorum. Kendinize dikkat edin. :heart::heart::heart::heart::heart:

Hoşçakal Fatma , Rabbim yuvana dirlik birlik veriş , Esin ile sevgi bagin kuvvetlensin

Allah a emanet ol

Varsa helal olsun sende helal et Rabbim herşeyı gönlünüze göre versin selametle​:rose::heart:

Var mıdır bilmem ama varsa helali hoş olsun yolun açık olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayatın olsun. Kendine iyi bak, hoşçakal :woman_raising_hand:t2::tulip:

Allah gönlünüze göre versin inşallah :sparkling_heart: hoşçakalın güzel dilekleriniz için teşekkürler :cherry_blossom:

Kendine ve bebisine iyi bak ozliycez seni fatma cigim… ara sira yine gir.goruselim InsaAllah cok opuyorum ikinizede.allaha emanet olun.