Sizin bebeginiz neye alerjik ben bulamiyorum

2 aydir sut alerjisi diyeti yapiyorum. Coklu besin alerjisi dendi. Süt yumurta bunlar zaten yasak onlarla yapilan urunler vs. Tavuk dana eti kakao glutenli olan hersey findik fistik kaju cekirdek aycicegi yagi tahin susam akliniza ne gelirse yasak ama cocugumun alerjisi iyilesmiyo. Mukuslu kaka konak faxlalilogi kizarikliklar gurultulu bagirsak hareketi hepsi var. Sizin bunlar disinda yediginjz bsy bebeginjze alerji yapiyomu daha ne yemiycem bilmiyorum artik yoruldum bunaldim .

Alerji testi yaptırdın mı

Nasıl yapılıyor test

Koluna en çok alerji yapacak 15 besin damlası damlatılıyor 15 dk bekleniyor. Hangisi reaksiyon verirse ona alerjisi olduğu belli oluyor.

Bunu Özel demi yapıyorlar acaba biz develete gittik sadece diskida kan varmı yokmu diye tahlil istediler. Ama aşırı gazı var her emmemiz yarım kalıyor 4 ayda biter dediler 7 aya girdik

Devlette yaptırdım. Çocuk doktoru alerji için kayıt açıyor daha sonra sıra alıp gidiyorsunuz sonra test için gün veriyorlar . Gaz damlası kullanıyor musun

E biz söyledik hiç öyle yönlendirmede bulunmadı kakasinda kan varsa alerjidir dedi yoksa değilmis. Gaz damlası probiyotik, kimyon tohumu çayı, kiraz çekirdeği kemeri, herşeyi denedik yok hala gaz derdimiz var

6 aydan önce allerji testi yapılmıyor diye biliyorum

Bize kaka sormadı valla kızarıkları görünce direk kendisi dedi bi de alerji görsün diye. Benim bebeğimin kaka da kan yoktu mesela. Bi arkadaşımın bebeğinin gaz problemi yaşı dolunca bitmişti

Kızarıklıkta yok bizede hep 4 ayda bitiyor denildi çok ümitlenmiştim

Başka çocuk doktoruna götür istersen. Bizim gaz problemi 7.aydan sonra azalmaya başlamıştı

Öyle yapicam darısı bana :joy:

Tez vakitte inşallah :grinning_face_with_smiling_eyes:

Yaptik biseye cikmadi ama bagirsak tepkili bi akerjisi var dedi doktor anne sutune karsi. Total ige si yuksek cikti cunku kanka

1 Beğeni

Ee nolcakmış peki anne sütü mü vermeyeceksin

Mrb bebeğiniz kaç aylık deridenmi yapıldı test süt alerjisi dendi diyetle bize ama kaç aydır diyet yapmama ragmen bu ara yine kan görmeye başladım ne yiyeceğini şaştım ek gıdaya başlayacaktım kan gördüm cnm çok sıkkın 5 ay 6 günlüğüz bize test yapilmadi

Bizde 5 ay 8 gunluguz bend ene yiycehimi sasirmistim alerji klinigine gittik cocuk alerji. Deridende kandan da alerjik brsinlere bakti hicbirine cikmadi ama diyet devam yavas yavas scilcakmis bizdede kizariklik dokuntu mukus var hala malesef onalr alerjik bebek oldugu icin olcak hrrhalde ama kan gorsem bende tedirgin olurdum isterseniz bi gidin hangi besijlere var bakilsin. Bana hala hepsi yasak gluten sut yumurta findik cart curt tahin hepsi

1 Beğeni

Veriyorum diyet yapiyorum

Anne sütüne tepkili diyince yanlış anlamışım. Anne sütüne alerjisi var sandım o yüzden vermeyecek misin dedim :face_with_peeking_eye::woman_facepalming: sen cevap verince doğrusunu anladım :face_with_peeking_eye::grimacing:

Geçmiş olsun bağırsak tepkili olanlar cikmiyormus testte bende birdaha o yüzden gitmedim diyet ve buluruz ancak dedi doktor diyette süt urunlerinden bide kuru yemisden geldiigni fark ettim ben