Sizin çok severek aldığınız ama bebeğinizin beğenmediği o oyuncağı görelim ![]()
![]()
Zeka kartlarını beğenmedi. Dikkatini çekti ama eline alıp ağzına götürdü ve amacını karşılamayınca ağladı, istemedi. 9 aydan sonra öğrenme aşamasında tekrar kullanacağım ![]()
Tummy time kartlarını sevmedi bakmıyor yüzüme aynalı tarafı kullanıyoruz bizde ona deli oluyor
Cesur aldıklarımızı beğendi zaten daha,fazla oyuncak almadık ![]()
Çok oyuncak iyi değil zaten dikkatini dağıtır odaklanma sorunj yaşar az olsun öz olsun bende 1-2 tane aldım
Biz hiç oyuncak almadık ablam oğlunun oyuncaklarını getirdi oda elinde tutabildiği oyuncağı seviyor onu da zaten direk ağzına götürüyor ![]()
Yaaa hhhh aynı benim sıpa .
Ama ben hala ısrarla zorluyorum ![]()
Hep konuyu açıyorsun ama sen söylemiyorsun ![]()
Günayın sevmedigi oyuncak hangisi
zorda kalınca hepsiyle zaman zaman oynadı kaybettiğimiz oyuncaklar da oldu
Ben zorlamıyorum iyice reddetmesin diye. Kız tam oturmaya başladıktan sonra işine yarayacak, zorlama şimdi çocuğu ![]()
Hele 1-2 yaşındayken kelime öğretirken ya da konuşmaya başladıktan sonra karttaki şekli yorumlarken ya da anaokulu çağında kartlardaki o abuk subuk resimleri görsel hafıza olarak çizmeye çalışırken kullanacaklar. Her yönden işimizi görecek merak etme ![]()
![]()
Bazen Rüya’ya veriyorum ben 1 tane. Hadi bunu çiz bakalım diyorum görsel hafızası gelişsin diye. Çok eğlenceli oluyor ![]()
Kart için değil de mesele kuzu şimdiden kelime haznesi gelişsin diye . İnanmazsın ingilizcede konuşuyorum onunla ![]()
Ahahahah şu an hafızalarında uzun süreli tutamazlar kuzu hiçbir şeyi. Bilinç altları henüz daha tam gelişmedi. Ama biz anneler çabalamaya devamke ![]()
![]()
Sorma ya olacak ya olacak başka çare yok