Sizin çok severek aldığınız ama bebeğinizin beğenmediği o oyuncağı görelim
Zeka kartlarını beğenmedi. Dikkatini çekti ama eline alıp ağzına götürdü ve amacını karşılamayınca ağladı, istemedi. 9 aydan sonra öğrenme aşamasında tekrar kullanacağım
Tummy time kartlarını sevmedi bakmıyor yüzüme aynalı tarafı kullanıyoruz bizde ona deli oluyor
Cesur aldıklarımızı beğendi zaten daha,fazla oyuncak almadık
Çok oyuncak iyi değil zaten dikkatini dağıtır odaklanma sorunj yaşar az olsun öz olsun bende 1-2 tane aldım
Biz hiç oyuncak almadık ablam oğlunun oyuncaklarını getirdi oda elinde tutabildiği oyuncağı seviyor onu da zaten direk ağzına götürüyor
Yaaa hhhh aynı benim sıpa .
Ama ben hala ısrarla zorluyorum
Hep konuyu açıyorsun ama sen söylemiyorsun
Günayın sevmedigi oyuncak hangisi
zorda kalınca hepsiyle zaman zaman oynadı kaybettiğimiz oyuncaklar da oldu
Ben zorlamıyorum iyice reddetmesin diye. Kız tam oturmaya başladıktan sonra işine yarayacak, zorlama şimdi çocuğu
Hele 1-2 yaşındayken kelime öğretirken ya da konuşmaya başladıktan sonra karttaki şekli yorumlarken ya da anaokulu çağında kartlardaki o abuk subuk resimleri görsel hafıza olarak çizmeye çalışırken kullanacaklar. Her yönden işimizi görecek merak etme
Bazen Rüya’ya veriyorum ben 1 tane. Hadi bunu çiz bakalım diyorum görsel hafızası gelişsin diye. Çok eğlenceli oluyor
Kart için değil de mesele kuzu şimdiden kelime haznesi gelişsin diye . İnanmazsın ingilizcede konuşuyorum onunla
Ahahahah şu an hafızalarında uzun süreli tutamazlar kuzu hiçbir şeyi. Bilinç altları henüz daha tam gelişmedi. Ama biz anneler çabalamaya devamke
Sorma ya olacak ya olacak başka çare yok