Sleppy bez taşırma

Kızlar merhaba oğlum 17 aylık doğduğu günden beri sleppy bez kullanıyoruz çok memnundum ama şu son 1 aydır hiç memnun değilim özellikle geceleri aşırı sızdırma yapıyor değiştirsem dahi sabah bir uyanıyorum çocuğun üstü yatak her yer çiş gece için sızdırmayan bir bez öneriniz var mı

Sleppy bionatural daha kalın gece onu gündüz normal slepy kullanıyorum.

Benimki 2-3 aylıkken gece sizdiriyordu Prima almıştım donusumlu kullanıyordum

Bionatural taşırma yapıyormu peki

Baby turco ya geçtim ben sızdırıyo diye memnunum

Bezin numarasını büyülttğnğz mü

Bizim olmadı şimdiye kadar. Bebeğimin normalde 5 numara bez kullanması lazım ama genelde 6 alıyorum ben

gece normalde çocuklar çiş yapmaz derim uykuda oldukları için. sizinki taşıyor yazmışsınız . Aklıma gelen ilk şey acaba bebeğiniz üşüyor olabilir mi ?

Bebekler uyurken de çiş yapar yapmaz olur mu doğduğundan beri öyle 19 ayligiz biz ,üşütme ile çiş bağlantısını anlayamadım kusura bakmayın

Büyüttüm zaten bu zamana kadar hep bir numara büyük aldım

Gece mama içiyor 2-3 kere ve odanın ısısını ona göre ayarlıyoruz kontrol ediyorum sürekli

Yani sanmıyorum üşümekten olduğunu çocuk mama içiyor gece zaten çiş yapması normal bezin artık emiciligi yok gece degistiriyorum uyanip sabah kalkiyorum yine aynı taşmış

Benim kızım da 17 aylık gece tabi ki de çiş yaparlar :rofl: sleppy kullanıyorum baby tarco aldım pişik etti bimin bezini övdüler dedim alım 1 tane kullandı pişik etti . Gece sızdırması pek olmuyor ama sleppy biraz ürünlerini inceltti onun farkındayım ped de de öyle bebek bezinden de öyle değişimden nasibini kötü almış benim fikrim bu yönde. Gece beslenmesini kesmeye çalışın belki o son verilen mamalar onun çok çiş olarak dönüyor olabilir tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence alın ufak bir başka marka deneyin pişik vs. Olmazsa ordan devam edin denemeden olcak şey değil

Daha önce çok marka denedim ama cildi hassas direkt pişik yapıyor o yüzden 17 aydır sleppyden baska bez kullanmıyorum

Bizimki maşallah gece bi isiyor sabah 5 kilo bez alıyorum altından :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Çocuğa göre büyük bezde taşma yapıyor birde sleepy nin bir serisi vardı. Oda sızdırma yapmıştı bitirdim çok şükürde normale geçtik.

Hic sorma dolu dolu ağırlığını taşırken kol kası bile yapılabilir :rofl::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Bende bir ara aynı sorunu yaşadım gece 1 numara büyük kullanıyorum sorun çözüldü

İlk 1 ay kullandım hep sızdırdı primaya geçiş yaptım şu aralar onunda bazı sıkıntıları oluyor babay turcoyu denemek istiyorum

Gece beslenmelerini azaltmayı öneririm benim kızım da öyle olduğu için çok iyi anlıyorum bazen kremlerinde bile aynı sorunu yaşıyoruz