Ben bunu bizzat doktorumuza sordum oğlum gece asla çiş yapmıyor bu arada gece 3 4 defa kalkıp emziriyorım ama sabahları kuru uyanıyor 1 saat bekleyip yapmasını bekliyorum ondan somra değiştiriyorum. Ama bazen de bezi çok dolu uyanıyor o zaman da doktor bu sürekli olmadığı için üşüyordur dedi. O zaman her çocuk aynı değil. Ama gece üşüyen çocukta bu dedikleriniz olur demek istedim . Odanın ısısı falan da normalse dediğiniz gibi bez iyi değildir . Ben sadece bana söyleneni ve fikrimi söyledim
Kilosu falan normal mi bilmiyorum ama 1 gunde en az 6 7 cisli bez sayisi var mi arkadaşların da dediği gibi gece çiş yapar bezi dolu oluyor illa besleniyormus ustelik gece anlamadim bende sizde durum farklıymış ,usutmeyle bağlantısı yok yani doktorunuzun dediğini de ilk defa duydum ,Allah saglikla büyümesini nasip etsin hepimizin evlatlarını
Şuan geceye ayri bez kullanmak istiyorum taşma yapmayacak ama bulamadim bir türlü
Molfix premium tasma sorunu olmuyor onu kullanabilirsiniz
Ben kızımda çok bez değiştirdim çiş değil kaka taşmasından dolayı. Doğmsdan önce bebem natural almıştık onda taşma oldu. Molfix, pampers, sleepy hepsi taşırdı en son bide can bebe deniyim dedim o taşma yapmadı 5 6 sylıkken onu almaya başladık 20 aylık olmak üzere hâlâ onu kullanıyoruz. Kardeşi oldu erkek ona da can bebe aldım 2.5 aylık şuan. Bezi ben bağlarsam taşmıyor ananesi bağlarsa taşıyor
Bezi düzgün bağlamak da önemli
Bim bezleri de çok çok iyi deneyin bi isterseniz beklentimin üstünde iyi çıktı
Bizde öyleydik hic bir sorun yasamazken bi anda taşmaya basladi 19 aylık. Bide yuz ustu uyuyan bi bebegim var karnı full cis olurdu. Bimin bezine gectik 5 numara , cok memnunum tavsiye ederim
Pişik yapar korkusu var cildi çok hassas çünkü
Bizimde oyle. Atopik dermatit bi cildi var nemlendirici kullaaniyrouz ama pişik yapmadi