Slikon gögüs ucu?

Kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük doğduğu beri silikon emiyyor doğru dürüst süt gitmiyor ve beni her gün tahriş yara ediyor bırakmaya çalılıyıruz çok çok ağlıyo istemiyor napmam lazım varmı öneriniz?

Uykuluyken acaba silikon uç olmadan emzirmeyi deneyip öyle yavaş yavaş alıştırsan etkili olur mu acaba

Silikon gögüs ucu mu tahriş ediyor onu anlamadım ama benim de sürecim silikon gögüs ucu ile ilerledi marka olarak şehir hastanesinde emzirme danışmanı hanimish marka almamı istediğin pahalı markalara gerek yok bu işini çok görecek dedi dediği gibi de oldu. Her emzirme sonrası lansinoh gögüs ucu kremi sürdüm gögüs pedi kullandım gayet işlevsel oldu gögüs ucum yokmuş o yüzden sağım yaptım çıkarsa diye olmadı o da yani sütüm arttı ama gögüs ucum çıkmadı yine 4 5 ay bu şekilde ilerledim hep peçete ıslatır emzirme öncesi çay tabağıma onu sıkar silikon ucu göğsüme yapıştırır kızımı alırdım . Kızım biyotinidaz hastası o sebeple ilaç da kullanıyoruz sütüne karıştırıp biberonla da verdim biberon ucuna alıştı o yüzden silikon da çok yadırgamadı. Emzirmeye önce gögsünüze silikonu takıp masaj yapabilirsiniz 1 dk falan sonra bebeği alabilirsiniz doğal olarak uyarı oluyor zaten sütünüz gelir bende öyle olmuştu emzirme danışmanı tarif etti yine umarım yardımcı olur dediklerim

Bende yaklaşık 2 3 aya yakın kullandım cidden sütün az gelmesine sebep oluyor ama silikon uç olmasa da tamamen kesilir tavsiyem kullanmaya devam et hiç emmemesinden iyidir bol su ve sağım ile destekli bebeğin biraz büyüyüp güçlendikten sonra yavaş yavaş kullanmadan ver . Henüz güçlü olmadıkları için tutamıyorlar ve yiyemedikleri için çok sinirlenip tutmuyolar daha uykulu halde falan da dene ben bu şekilde bıraktırdım

Zor bir süreç şükür sabırla ilerledim o zamanlarda sonra 8. Ay gibi içmeyi bıraktı haliyle süt de kesildi emzirebildiğimiz kadar emzirin eğer benle aynı durumdaysan sabırla. Allah yardımcınız olsun çok zorlu olıyır bu durum yaşadığım için biliyorum ama sabırla anne güdüsüyle ne günlerdi diyorum yine çocuğum olsa yine aynı sorunla karşıya geleceğim ama böylesi nasipmiş. Allah kolaylık versin eğer sizin de kullanma sebebiniz buysa