Sma hipp evolvia

Sizce hangisi daha iyi bu mamalardan gaz yapmayan

2 Beğeni

Bebekten bebeğe değişiyor oğluma hep sma kullandım hem kilo aldırıyor du hem gaz yapmıyordu 25 günlük bebeğime de ama aldım ilk gaz yapmadı ama kilo su düştü hipp aldım gaz sorunu Yok kilosu da düzeldi

Aptamil kullanıyorum şuan oda gaz yaptı değiştirecem ama kararsız kaldım

Hipp kilo aldırmıyor deniliyor

Herkesin bünyesi farklı oluyor ama ben fayda ettiğini gördüm sma içerken 1 haftada 90 grm almış diyetisyen dedi çok az şimdi iyiz çok şükür hipp le devam

Hipp daha iyidir gaz yapmadı kusmasida yok Aptamil hem kusma hemde gaz yaptırmıştı bizde

Aptamil bize gaz yaptı Sma da kabız yaptı şimdi hipp deniyecem bakalım buda olmazsa EVOLVİA deniycem

Ilk 2 ay sma Comfort kullandim gunde 1,2 kez ne gaz ne kusma yapmadi. Suan sadece anne sutu aliyor, kendi sutum cok daha gaz yapti.

Ona yediklerine dikkat et canım sütüm yetse mama vermiycem de yetmiyor arada destek amaçlı veriyom

Biz doğduğu günden beri hipp org. Comb. Kullaniyoruz hiç bir şekilde gaz, kabizlik yapmadi. 3.5 kg dogru suan 2 ay 18 gunluk 6.600 kg doktor gayet iyi dedi.
Sma cok gaz yapan bir mama
Evolvia çok iyi ama maalesef şuan Türkiye geneli bir tedarik sorunu oldugu icin hic bir yerde bulunamıyor.
Tavsiyem hipp olarak başlayip Evolvia raflara gelince deneyebilirsiniz. Maddi olarakta Evolvia daha uygun

Ben golden goat kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadı kızım. SMA, hipp, Aptamil ve Bebelac çok kusturdu ve gaz sorunu yaptı. İnek sütü kökenli mamaları vermiyoruz. Keçi sütlü mamadan devam.

1 Beğeni

Şuan hipp kullanıyorum ve bizimde sorunlarımız bitti şükür biraz gaz problemimiz var oda önceki mamalardan dolayı dediğin gibi EVOLVİA gelsin ondan alacam blrde