Sma mamalar toplatılma kararı

Görünce çok şaşırdım. Neye güvenip çocuklarımıza ne vereceğiz acaba ?

Of allah kahr etsin bunları ne yapicaz veriyoruz cocuk lara

Bizleri gectim cocuk sağlığı ile oynamak olmamalı ya

Nestle mom and me internet sitesinden bakabilirsiniz sorunlu olan mamaların seri numaraları yazıyor

Bakacağım hemen. Teşekkür ederim

Bakin bana da yazın olur mu

Bunlar toplatılacakmış.

Bizde 2 numarayı kullanıyoruz ama aldığım son 2 kutuda ağır Bi koku var ve bebeğim içtikten sonra yüzünde kızarıklık oluyordu mamadan olduğunu düşünmemiştim doktora da götürdük besin alerjisi olabilir dedi ama farklı bişey yedirmediğimi belirttim ne olduğunu anlayamamıştım kokudan dolayıda nestleyi arayıp durumu bildirdim ve bugün kargo yollayıp numune aldılar benden mamadan dolayı bebeğimin kızardığını düşünüyorum üstüne bu haberleri duyunca şok oldum

Geçmiş olsun. Iyi bari en azından numune almışlar. Valla görünce bende şok oldum

Bende 1 numara optipro kullanıyorum bizim parti numaranız var ama 6x800gr yazıyo en altta o nedemek anlamadım

Sorun yaşamdık şimdiye kadar ama bu gecede kullansam bişey olurmu endişelendim baya

Bizim parti numaramız yok ama ona rağmen bile endişelendim. Bisey olmamış kullandığın kadarıyla o yüzden bu gece kullansan bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

2 ve 3 numarada yok

Sadece 1 numaralardan tespit edilmiş:(

Bizde 3 numara yaa cok şükür ama kutu bitsin degiseyim

Bende 2 numaradan başlamıştım suan 3

Bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar ne kadar kötülestik artik inanamıyorum aylardir veriyor uz resmen vicdan azabı çekiyorum

Bu tarz şeyler tamamen bilinçli yapılır Allah belalarini versin gerçektende, diğer mama markalarında da varmış ve bu durumu ilk aciklayan Nestle diye söylenti var Instagramda, masum olmadıklarını zaten tahmin ediyorduk kimse zevkine mama vermiyor ama insan çok üzülüyor

Artık neye güvenip hangisini vereceğiz acaba ya. Bu kadar da olmaz . Sağlıkla oynamak bu kadar kolay olmamalı

Bir ara da yanlış hatırlamıyorsam Aptamil toplandı, diğer markaları da çok merak ediyorum ayrıca emin olun herkes şok oldu

Ne verelim şimdi bu çocuklara, hangisine güvenelim iyice karmakarışık oldum ya :pensive_face: