Sol göğsümü emmek istemiyor ne yapmalıyım

Oğlum bir haftadır sol göğsümü emmek istemiyor ne yapacağım zorla veriyorum sanki sütüm azaldı. Doyurmuyor sağ tarafta sıkıntı yok ama sol da azalma oldu emmedigi için gece sıkıntı yok

Yatarak emzirmeyi deneyin yada sağ göğsünüzü emziriyormus gibi yönünü öyle tutup emzirmeyi deneyin

1 Beğeni

Benim de neredeyse her ay ayni seyi yapiyor bebegim. Cok korkuyorum emmeyecek diye ama sonra geciyor bir kac gun oule yapiyor ama benim de ilk zamanlar hatta neredeyse hic emmedigi icin o gogusim hem kucuk kaldi hem de sutum daha az

Ilk zamanlar sol göğsümü sağıp verdim sağı hep emdi ama farkli oldu iki göğsüm bu yüzden

Benimde öyleydi sol tarafımı tutamıyordu bir iki kez sağıp biberonla verdim sonra düzeldi kendi kendine

Ebe demisti ki bebekler sagi emer cogunlukla sol tarafi abaratif olarak gorur dedi

Aksine benim bebeğim de solu emmeyi seviyor. Türkiye’deki ebeler bana süt çok olan göğüsü yemek gibi az süt olan göğüsü yemek üstü tatlı gibi görür demişti.

1 Beğeni

Emsin de bebis o onemli

Bunu kuzenimde söyledi deneyeceğim şimdilik düzeldi emiyor artık

İlk defa duyuyorum :smiling_face: inşallah emer ya

Çok canım sıkıldı da toparladı diş dönemi yapıyor diyorlar kilo da veriyorlarmış bizimki çok almadı zaten 2 diş bidern çıkınca

Emer aysenurcugum 36 senelik ebeyim dedi bunu calistigim yillar icinde fark ettim dedi.

Bide sey dedi dis cikardigi zaman SIkintisindan poposuna vurur dedi yara olur popo dedi.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

Bizimki benim saçımı çekiyor daha çok :sweat_smile::sweat_smile:

Annesi senin sacinda uzun dikkat cekiyo
Yapistilarmi bide birakmiyolar hahha sipalar

1 Beğeni

Aynen öyle :smiling_face:

1 Beğeni