Ben yurtdışına çıktım çıkalı haberleri takip etmemeye çalışıyorum ama tabiki illa haberimiz oluyor herşeyden.
Toplumumu ne ara böyle olsu ya da hep böyleydi de sosyal medya sayesinde mi gün yüzüne çıktı. Daha narin’e olanları sindiremeden bugün Sıla isimli iki yaşındaki bebeğin cinsel istismar ve dayaktan ölmesi. Hüngür hüngür ağladım. Daha bebek iki yaşında ağzı süt kokuyodur. Nasıl olur aklım almıyor nasıl evlatlar yetişiyor böyle. Suç annelerin diyorum bazen nasıl böyle canavarlar yetiştirirler. Hep çocuğum için en iyisi şu bu derlerken başka insanların varlığına saygıyı nasıl öğretmezler. Ya da ahlak ya. Kusura bakmayın ama gerçekten Allah belamızı veriyor azan toplumları hep helak etmiş Allah yakındır yüne bi bela gelmesi. Çocuklarımız bize emanet ama onlara yapılan bu iğrençlikleri artık benim aklım hayalim almıyor. Kopsun ya kıyamet iki yaşındaki bebek tecavüze uğruyosa 4 kişi tarafından hepimiz ölelim
Allah bizim ve evlatlarımızın sonunu hayr etsin inşallah bnim de haberim yoktu esim eve gelince söyledi uvey baba tarafindan edilmiş sanırım ve çocuk ölünce anne tv njn altinda kaldı öldü demiş hersey otopside çıkmış ne kadar dogri ne kadar yanlış bilemem ama rabbim belalarıni versjn inslah zinanjn artması bu olaylarjn olmasi basut deil dünyanjn sonu geliyor rabbim bizleri Salih kullarınin icine katsın amjn
Ne ara bu hale geldik bilmiyorum hergün birilerine selam veriyoruz bu komşumuz olur bu esnaf olur içinde çocuklara karşı bi his varmı hep düşünür oldum kimseye güvenim kalmadı. Düşünmemeye çalışıyorum ama hep şu aklıma geliyor ne hissettiler o an katilleri hep tanıdığı kişilerdi en güvendikleri kişiler yaktı canlarını. Ve o anneler…!
Biz anneler eşlerimizin çocuklarımıza kızmasına bile tahammül edemeyiz nasıl izin verirler bu yaşananlara nasıl ses çıkarmadan izlerler öyle. Bence anne baba olmak için kesinlikle ehliyet gerekli herkes anne baba olmamalı.
Kesinlikle ya herkes anne baba olmamalı. artık anne babalar olanlar da zaten paranoyak olucak yakında daha yazın başında su satan adamın küçük kız çocuklarına yaptıkları insan düşündükçe çıldırıyor. Küçücük çocuklara nasıl böyle şeyler düşünüyor bu insanlar ve içimizde dolaşıyorlar
Ben akıl sağlığım için izlemiyorum artık. Avukatım ve Anne olduktan sonra artık çocuk istismarı şüphesi olan hiçbir dosyayı da almamaya başladım ne sanık ne mağdur tarafı. Midem de kalbim de kaldırmıyor.
Ben sıla bebeğe o kadar üzüldüm ki, kendime gelemiyorum duyduğumdan beridir, Bir annede artik bile bile susuyorsa, 2 yaşında bir bebeğe bile bunu yapıyorlarsa artık diyecek bişey bulamıyorum gerçekten .
Bunu yapan kişinin, Zulümün en ağırı eziyet in en ağırı verilerek öldürülmesi herkese gözdağı olacaktır!!!umuyorum türkiye bunu yapar,yoksa boyle giderse,daha çok Sıla bebekler Narinler gidecek.
4 kişi değil sadece üvey babası denen şerefsiz yapmışm
Oğlum hala 4 aylık ve bazen misafirlerim geliyor. Hazırlık yapmama izin vermiyor. Komşularım sağ olsunlar."İşin olduğunda haber ver, biz bakarız diyorlar."Ama ben güvenip de bebeğimi teslim edemiyorum. Şu son olaylardan sonra kanım dondu resmen. Bebeğim hala minnacık ama ben şimdiden kara kara bebeğimin geleceğini düşünüyorum. Eşimle sürekli istişare ediyoruz. Bir yol haritası çizmeye çalışıyoruz ama ilerde okula gidecek, arkadaşlıklar edinecek, yeni ortamlara girecek. Ya o zaman bu tarz olaylar daha da yayılırsa. Bu korkuyla nasıl çocuk yetiştiteceğiz bilmiyorum. RABBİM bizleri de evlatlarımızı da muhafaza etsin
Aynen öyle aman 10 dk baksınlar vs asla dememek gerekiyor. Yabaniyse yabani asla dışarısıyla iletişime girsin istemem çocuğumun artık.nasıl bir dönemdeyiz ki küçücük bebeği çocukları korumak zorunda hissediyoruz
Çok kötü bir zamandayız inşallah çocuklarımızı istediğimiz gibi iyi yetiştiririz, Rabbim evlatlarımızı sevdiklerimizi korusun inşallah başka akla bişey gelmiyor
Bende çok düşünğyorum ama bu seferde büyüdüğünde sosyalleşme problemi yaşayabilir. Ayrıca ebeveyn olarak okulda verilecek eğitimi tam kapsamlı veremeyebiliriz. Okula başladığında takip cihazlı kolye veya saat takmayı düşünüyoruz. Bunun dışında maalesef bir çözüm bulamadık