Soru değil öneri bakmanınızı rica ediyorum

arkadaşlar kendimde olmak üzere bebeklerimizi büyütürken bir çok şeye kafamız takılıyor emzirme konusu uyku konusu ilaç konusu
Çok sevdiğim ebe bir arkadaşımın önerisi ile bu doktoru keşfettim iki gündür doktorun bütün videolarını izliyorum sizlerin de izlemesini isterim o yüzden paylaştım gerçekten çok eğitici ve tatmin edici içerikli videoları var burada sorusunu sorduğumuz her şeyin cevabını buldum içim rahat etmeyen SORULAR vardı gerçekten boşu boşuna kendıme sıkıntı yaptığımın farkına vardım … videoların bana çok faydası oldu umarım sizlere de faydası olur​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
YouTube sayfasında Osman gönülal

1 Beğeni

Ben hamileyken başlamıştım izlemeye, forumda da ben dahil en az 6-7 arkadaş daha önce paylaşmıştı yararlı diye demek ki gözden kaçırmışsın canım yorumları, gerçekten çok iyi bir doktor insanın içini rahatlatıyo aklına takılan noktalarda

Evet hiç fark etmedim ben de çok beğendim sizlerle o yüzden paylaşmak istedim ama önceden keşfedilmiş ben geç kalmışım​:smiling_face_with_three_hearts:

Ben osman gocadan online danışmanlık alıyorum 🫶🏻🫶🏻

Çok iyi bir doktor