Soyadlarınız😀

Herkese selammm.:ribbon:

İsimlerimizi biliyoruz,soyadlarınızı çok merak ettim açıkcası:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Hadi yorumlara​:arrow_down:
konu altına paylaşalım bakalım kimin soyadından daha çok çıkacak :grinning:

Babamın soyadıyla-Qarayeva
Anne soyadıyla- İbayeva
Şimdi Eşimin soyadıyla -Qafarovayım
:joy::joy::joy::joy:Beni kayb eden olursa çabuk bulur

4 Beğeni

Babamin soyadi = Erkilic
Annemin soyadi =gul
Esim soyadi = kunbet
Hahahah seni kimse kimse kolay kaybetmez merak etme.

Annen ve babayin soyisimleri uygun mus kafiye

2 Beğeni

Hahha evet :joy:

1 Beğeni

Anne soy adım: Arslan
Baba soy adım: Çakır
Eşimin soy adı: Hafızoğlu

:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Baba :Sevim
Anne:Taşkın
Koca:Mahmoud Sami Abdelbasit mustafa

UNUTULMAYACAK TRAVMA YARATACAK BİR SOY İSİM ŞAFAK SAYIYORUM DEĞİŞTİRMEYE

3 Beğeni

Bunun hepsi soyisimmi hahahh

Soylerken yorulmuyormusun pasaporta nasil sigiyo insan yazarken yorulur vallaha ipegimmm

1 Beğeni

Sığdırıyorlar vallahi alt alta yazıldı :rofl::rofl::rofl: söylemej istemiyorum be Suriyeli sanıyolar bide

3 Beğeni

Hahaha allah iyiligini kizzz

Ya kendi soyismin ne kadar güzelmiş isim gibi İpek Sevim​:heart_eyes:
Kimliğe yazdılar mı hepsini eşinin soyadının maşallahh diyeyim ne uzun​:smiley:

Ya keşke kocalar bizim soyadımızı alsa :smiley:

Erkek çocuk doğur dediklerindeki amaç bu işte , soyadımızı sürdürsün , sende kocana kendi soyadını verirsen ohoo,kız doğurmak Moda olur :joy:

Bende kendi soy adımız uzun sanırdım Allah kolaylık versin​:smiling_face: başta aile büyüklerinin isimleri sandım :innocent:

1 Beğeni

Aslında benim eşimin adı Mahmoud .
Benim soy ismin Sami Abdelbasit mustafa olması gerekiyor gerizekali memurla anlastik kendi soy isimin kalcak dedik son anda ilmuyor diyip nikahi oyle kiydi bide ustune ustluk esimin adini da soy adima verdi oldu mu Sana İpek Mahmoud sami Abdelbasit mustafa

1 Beğeni

Araplarda babadab ogula ya o yuzden sacma sapan seyleri var ya sorma … Saya saya bitiremedim onlara zateb adam akilli numara koyamamislar mallar

1 Beğeni

Baba Soyadı-Zeynalova
Anne Soyadı-Əsgərova
Eşimin Soyadı-Muradova

2 Beğeni

Oy oy oy canım vallahi arap saçı dedikleri olmuş seninki karışmışta karışmış:smiley:

1 Beğeni

Kendi soy adını seçebiliyorsun ama bunun için bi kağıt imzalatıyor belediye müracaat ettiğin zaman sana niye olmıyor demişler ki :thinking:

Ya kadın çok gıcıktı biliyor musun evlendirmeyecekti elinden gelse niye yabanciyla evleniyomusum da multecimiymis de turk mu yokmus sanane dedim bozuldu cok ugrastirdi vizi evlenmek icin 1 ay uğraştık

Adamlar yabanci kadinlarla evlenince uic onlara boyle sorulmuyor :slight_smile:

1 Beğeni

Evet Azerbaycandada var , isteyen baba soyadında kala biliyor veya hem baba hem eşin soyadını taşıya biliyor

1 Beğeni