@Toprak evet bunlar çok iyi ve kurtarıcı oluyorlar afiyet şifa olsun kuzucuğa
Bunları ne zaman kullanmaya basliyorsunuz bana pek onermediler
Oylemj diyosunuz tesekurler bakaljm bnde deniycem
Yani siparisler geldigi gibi kulanmayi dusunuyorum hergun birer kasik mama kivamini alincaya kadar kaynaticam hazirladigim meyve purelerine ekleyip oyle vericem guzel meyve sebze tarifleri var
Neden onermediler organik ürünler bu marka değil baska marka almayı düşünüyorum bende
Evet kimve neden onermediler bnde merak ettim
Sadece kilo aldırıyor hiçbir faydası yokmuş
Him evet oyle zaten ama bn tek basina vermiycem birde bnm bebegim naptiysam mama yemedi kac biberon denedim sutumde yetmiyo doymuyo dengeli verilirse birsey olmaz birdd bnce
O zaman mantıklı benim sütüm yettiği için sanırım ablam gerek yok dedi 7. Ayda doktorumla goruseyim bakalım o kullan derse alayım bende
Evet tabii ki öğünlerini sadece bunlarin olusturmasi sagliksiz olabilir ama butun insanlarin karbonhidrata ihtiyaci var, bebeklerin de enerji ve kilo alimi icin karbonhidrat ihtiyaçları mevcut. Yani bu urunlerin kullanilmasi degil de, bebek beslenmesinin sadece bu gibi karbonhidrat bazli corba ve muhallebilerle sinirlandirilmasi sagliksiz olabilir. Yoksa bunlarin yaninda mevsim sebze meyveleri ile protein ve sağlıklı yag alimina dikkat edilirse neden faydasiz olsun.
Aynn oyle simdilik birer kasik la basliyim diyorum bnde misal sabahleyun avakado yumurta sarisi cok az sulandirip azda bekmez biraz zeytin yagi karistirio sadece 2 kasik verdim bakalim doydu gibi oylende muz puresi cok az oyle oyle deniyoruz iste
Bnde diyorum iste sadece bunlari vermiycem meyve zeblelerle basladik tadimlari zaten ama ekstradan doymadigi icin bebegim ek olarak arada vermek istiyorum meyveli zebzeli corbalara ekliyerek
Hepsini karıştırıp mi veriyorsun benim doktorum hiçbirini karıştırma ayrı ayrı ver dedi hepsinin tadını ayrı bilsin diye.
Miktar olarak ben emin olamıyorum ne kadar versem acaba az mı veriyorum. Sabahları 1 çay kaşığı avakado 1 çay kaşığı labne çeyrek yumurta sarısını sulandırıp veriyorum yetiyordur sanırım
6 ay 15 günlük olsun bende öyle yapayım az az ekleyeyim
İçlerinede zeytinyağı eklenirse neden olmasın. 5 aylık olucaz biz 6. Ayında bende alabilirim
Evetecok karisik onermiyolar ilk etapta ama biz tek tektadimlari alerji yaparmi acabadiyerek ilk olarak denedik 1 aydir tattiriyorum bn herseyden yani ilk havucla basladik bnm doktorumda bulamac gibi yapma diyo zaten
Suan icin bir kasik bile yetiyodur ona dedi doktorumuz sadece bn doymasi icin verdigim icin mama flnalmiyoya
Anladım teşekkür ederim