Merhaba kızlarrr, bebişim 66 günlük, 2 gün önce spiral taktırdım ondan sonra kanama oldu biraz ,sonra afedersiniz ilişki oldu ondan sonra kanama bi tık çogaldı yani adet kanaması gibi şuan
Bu kanama şimdi âdet kanı olarak mı sayılıyor ? kanama bitince gusül gerekiyormu? Şuan adetli sayılıyorsam ilişki günah mı?
Bilgisi olan anlatırsa sevinirim![]()
![]()
![]()
Spirali adetliyken takdirmadinizmi
Merhaba, doktorunuz spirali adetli olduğunuz bir günde takmadı mı ? Ayrıca spiral takıldıktan 1 hafta sonra doktorum beni kontrole çağırdı. Hatta o 1 hafta süre boyunca ilişki yasaktı, bir de koltuk kaldırma vb. Gibi ağır işler yapmamamı söylemişti.
Spiralli taktıkları zaman bı sure iliskiye girmemeniz gerekiyordu diye biliyorum ben
Doktoe kişiden kişiye göre farklı şeyler söylüyor bana sadece 1 ay spiralden ayrı farklı korunma yöntemiyle korunmamı söyledi sadece
Kızlarrrr ben şuannn âdet miyimmmm değilmiyimmmmm
Canım sen doğum yapali 66 gubmu oldu yani sonra kanaman oldumu adet gordunmu ilk defami kanaman oldu doğumdan sonra
38 günlükken adet oldum canım 6gün sürdü bitti
Tabi oyle bi kural yok caniniz yanmasin ve adetliyken rahim asagida oldugu icin adetliyken takiliyo benim sorma amacim adetliyken takildiysa tekrar kanamaniz olduysa kaymiş bile olabilir o yuzden kaydigi zamanda kanama oluyo dogumda yeni yapmussiniz adetde olabilir bitiminde kontrole gidin bence
ben daha adet olmadım sprel takıyor mu
Sen spiral taktırdım mi ozlem…
Yok bana takmadilar dün gittim adetliyken randavuyla oluyomus takmak icinde eczaneden aliyormussun kendin fiyatını sordum iki bin dedi onu alıp götüruyormussun hastaneye bende başka hastaneye bakcam şimdi ücretsiz diye biliyodum ben
Hamilelik şüpheniz yoksa kan testi sonucuna göre takarlar
Ben devlette taktırdım takımu ücretsiz sadece, spirali kendim aldım 150 ₺ idi. Sizin ki hormonlu sprl galiba o pahalı oluyor
Spiral sonrası ilişki bir süre mutlaka yasak. Doktorunuz kontrole çağırdı mi peki ?
Ben iki kere taktırdım ikisinde de adet bitiminde gitmiştim illa adetli gel dememislerdi banada
Evet 1ay sonra gel dedi
Kanama durumunuza göre doktorunuzla bir daha görüşün isterseniz.