Kızlar spiral taktıralı 3 ay oldu her ay ki adetimin üç dört günü aşırı yoğun bir kana oluyor ayakta duramıyorum bazen bu normal mi
Ilk aylar aşırı kanama normal demişlerdi bana da
Mutlaka doktora gidin bir ay sonra kontrolü oluyor gittiniz mi hiç ben bir aylık kontrole gittiğim zaman spiral kaymış ve ameliyatla almışlardı bana hiç gelmemişti enfeksiyon kapmıştı vücudum
İki kere takdirdim bende 5 ay oluyo ikinciyi takdirdim bende her ay asiri kanama yapiyo yatak yorgan kalmiyo bazen o derece zaten takarkende soyluyolar asiri kanama yaptigini birde ayriyetten miyom var bende oda bi tik fazlalastiriyo. Kayma olursa adet disi kanama oluyo ondada
İlk spiralden sonra 3 adet lohusa gibi kanamam olmuştu. Sonraki aylarda yavaş yavaş azalıp düzene girmişti
Kontrole gittim bir sorun yok dedi doktor kanama artar dedi de bu kadar beklemiyordum
Ya bana da kanama yapar artar dedi de bu kadar yoğun olacağını düşünmüyordum sizin gibi yatak yorgan kalmıyor bir yere oturmaya korkar oldum
Malesef fazla oluyo tabi her kadinda bukadar fazla olmuyo canim kontrole gittiginde bi sor olmadi cikar. İnan ben disari cikmaya korkuyorum asiri fazla oluyo ped dayanmiyo gunde 6.7 ped degistigim oluyo
40 inda olmaz maalesef bi adet geçmesi lazım genelde 40 tam sonra ilk adet kanamali olduğu için ikinci adette takılıyor. Sağlıklı olanda o çünkü rahim asıl büyüklüğe o zaman döner. Dönmeden takılırsa kayma olur
Bende bu hafta oldu taktirali korkuttunuz beni ya bakalım adetim nasıl olacak ay bide çalışıyorum ben ![]()
![]()
![]()
Doğumdan sonra kaçıncı günün olucak?
Ben senin yerinde olsam 40in çıktıktan sonraki ilk adetinde taktırırdım. 20 günlük lohusayken takanda ilk defa gördüm
Bencede zaten rahim kendini toplaması uzun bir süreç birde gelmezse vücudunuza rahatsız olursunuz biraz daha beklemeniz sizin içşn daha iyi olur sanırım ![]()
Ben 40 çıktıktan sonra ilk adetimi gördüm adetliyken taktırdım doktor 40 çıkınca da takılır dedi sorduğumda
Adetliyken daha kolay oluyor diye regl dönemi tercih ediliyor
Bende ilk defa duydum
Evet rahim ağzı açık daha iyi yerleşir. Bence sen gitme bekle bu sağlıklı bir durum olmaz sonrasi senin için kötü olur
Ben taktırdığımda ilk 3 ay vücudun alışması lazım o yüzden kanaman fazla olabilir demişlerdi
Geçti mi peki daha sonra
Taktırdığım zamanki kadar yoğun kanamam olmuyor