Sterimar burun spreyi kullananlar

Kızlar öneri ğzerine aldım önceden bebeğimin de burnunakmaya başladı . Burnu tıkalı değil sümük akıyot hışıl hışıl ses geliyor bunu şimdi mi kullanmalıyım tıkanınca mı ? Birde bunu sıkıp aspiretörle çekecek miyiz faydası yok gibi anlayamadım ben

Ben çekmiyorum sıkıp açılmasını bekliyorum faydası oluyor zaten onu burunda kuru sümük olduğu zaman değil hastayken kullaniyorum

Kızımda kullandım canım bize iyi gelmişti temizliyordu burnu. Hastayken daha çok kullandım kızımda

1 Beğeni

Sümüğü akıyor şıan sıkmalı mıyım günde kaç mere sıkıyordunuz ki

Sıkıp çekmiuprdınuz sonra dimi ? Sıktıktan sonra gün içinde alıyor burnu benimkinin

Bunu kullandıktan sonra çekim yapmiodum evet çünkü geliyordu sumukler. Günde bı 3 kere sıkıyordum sanırım

1 Beğeni

Benimkininde akıyor soktıktan sonra onzaman sıkıntınuok açıyot demekki teşekkür ediyorum

Rica ederim :hibiscus:

1 Beğeni

Burnu akarken değil tikaliyken sikiyorum bunu akarken sadece serum fizyolojik ile temizliyorum

Şırımga ile dimi

Bebeğin kaç aylık canım benim bebeğin burnu tıkalı idi Dr yazmadı biz yazamiyoruz burun spreyleri kendin Alcan diye eczaneye gittim orda da sprey için çok küçük daha serum fizyolojik kullan dedi kullanıyoruz diyince onuda direk sıkma damlat dedi burun damarlarina zarar verirmus sıkmak

Bu spreyi kullanan var ama bu da mı zararlı

Valla bilmiyorum ki genel olarak burun spreyleri için daha çok küçük dedi bana işte hatta serumuda direk sıkma damlat dedi birden basinc olduğu için burum damarlarını çatlatir gibi bişey dedi bebeğim 3 aylık nefes alırken falan zorlandığı halde vermedi bizde bir tenceye kaynar su koyup oyaya koyduk sabah akşam hem odanın nemi düzeldi hemde bebeğin burnu açıldı

Kaynar au neni denlegkiyor mu bende yapayım o zaman ?

Bizde ise yaradı canım denemekten zarar gelmez alt tarafı sıcak su hava nemlendiricide aldık ama o gelene kadar su işimize yaradı tavsiyem illaki dikkat ediyordursun tabi ama spreyi kullanırken birden sıkma benim kuzenimin burun damarları catlakti az güneş görse burnuna ufacık darbe alsa yada biraz fazla hınkırsa şakır şakır burnu kanıyordu ve zor duruyordu o yüzden mesela şapkasız asla dışarı çıkarmazdi halam yazın şuan 14-15 yaşında devam ediyor mu bilmiyorum ama bir kaç sene öncesine kadar vardı bu durum

1 Beğeni

Allah razı olsun kaynar su olacak değil mi deniyim bu gece ? Tabaga falan koydam olur mu

Ben kullandım küçüktü de kızım bir sorun yaşamadık.

2 saniye sıkıp bırakıyorum zaten ama bilmiyorum bende

Valla bana eczacı dedi sonuçta söylemeyip spreyi verip aldığı paraya da baka bilirdi beni güzellikle uyardı ne olur ne olmaz dikkatli olmak gerekiyor sorun yaşamadigin kimsenin yaşamıycagi anlamına gelmez ki sonuçta her bebek farklı ama hepsi çok hassaslar

1 Beğeni

Bizde serum fizyolojik kullandık kullanıyoruz ama onu da damlatın dedi ister sıkın ister damlatın ben sadece bana denileni söyledim karar tercih sizin dikkatli olmakta fayda var