Ah canım benım kıyamam sana ![]()
Allah yardımcımız olsun hepımızın![]()
Benim kızımda sürekli uyanıyor sanki bı yerine birşey olmuş gibi çığlık kıyamet ağlıyor dişten olabilir mi sizinde benim ki galiba öyle eğer distense bı karışım veriyim size o rahatlatıyor ben öyle yolu buldum
Çok tşk ederim cnm hala sürekli uyanmaları devam ediyor ve sabah gün aydıktan sonra saatlerce emiyor beni artık yara oldu napcağımı şaşırdım sinir strrsten ellerim ayaklarım kaşınıyor artık
Kesinlikle asla çocuk yapmam asla bunuda annemin zoruyla yaptım meğerse hiç hazır değilmişim aslında çocuk sevmiyorum genel olarak 1 tane olsunda en azından çocuğu yok olmuyo diye söylenmesinler eşim ve ailesi zorunuyla yaptım bide. He şöyle bişeyde var şimdide zor diye söyleniyorum annem sürekli zorlandığım için bana hep o zaman evlenmeseydin diyor cocuk yapmicaksan neye evlendin diyor oda ayrı beni sinirlendiriyor anneliğimi beğenmiyor
Eşimle güzelce konuş bunu tek ben yapmadım gece seni de görsün çocuğun bilinç altında ikimiz biriz farkındalığı oluşsun de baba olarak seni de görsün de onu da kaldır . Benim kızım da 9 buçuk aylık aynı durum bizde de var eşime öyle diyorum böyle biraz burun kıvırdığında kalkıyor öylelikle. Sende öyle yapabilirsin . Allah yardımcın olsun benim kız kalkıyor alakasız bir şekilde de bağırıyor gözlerini olacak ama direniyor
Desemde ben karımıyım diyor
Bu zihniyete bişey diyemiyorum karı değil babasını yarım lafını sözünü tutmazsa büyüdüğünde o zaman görürsün de
Kızlar yorumlarınızı okudukça çok uzuldum gercekten bu görev sadece annelerın değil babaları da teşvik edin ve yapması ıcın caba sarfedın ben hıc konuşmayayım barı bizde de esim anne sankı adeta çalıştığı halde gece ben hıc kalkmam uyanırsa da babası ılgılenır
Karı degılsın de babasın de sende! Ay sinir oluyorum böyle bütün sorumlulugu kadınlara yıkan erkeklere sanki tek başına yaptın ya! Kıyamam sana hazır olmadan bebek sahibi olmak gerçekten çok çok zor, biliyorum şu an ne desem boş ama sadece şuna odaklan büyüdüğünde rahat edeceksin ve sırtını yasladığın bir evladın olacak
Ne desemde boş üstelik anneliğimide beğenmiyor
Hep öyle kendimi kotive ediyorum canım bakalım ALLAH büyük beb zaten eşime bakarsam şimdi tımarhanelik olmuştun
Maşallah ne güzel inşallah hep böylr mutlu olursunuz benim eşim 2 dakika oynasa bile dibimde bitiyolar asla istirahat edemiyorum eşim hep evde çalışmıyor birde
İnşallah
esim birde sınıf öğretmeni aksama kadar çoçuklarla ılgılenıyor ona ragmen okuldan gelir yatana kadar oturmaz eger yardım etmiyorsa sızde taktık uygulayın gerekirse yemek yapmayın yetişemiyorum dersınız vs bunun gibi seyler
Allah yardımcınız olsun o zaman inşallah farkındalık olur bir gün siz yine de ısrarla tatlı dille deyin illaki dokunur bir de hatice kübra toygar hanımın instagram sayfasına bakın isterseniz ya da aile tv diye youtube kanalları var biraz nöropsikoloji alanında aileye yönelik sohbetleri var belki sizin veya eşiniz için de bir iki cümlesi fark olur eşiniz adına yani .
Annelik çok yorucu tatlı zahmetli bir sürermiş anne olunca anlarsın derlerdi bende de öyle oldu hala benim de aşamadığım eşim olsun kendi ruhsal olsun durumlar olıyor bu yönde ama hep diyorum ki cennet ondan annelerin ayağının altında . Sabır etmek belki hoşgörmek belki idare etmek yeri gelince sınırlar koymak hepsi çocuk için yapılan şeyler oldu artık o ergen kafası mı demek doğru bilmiyorum bekar kafası kalmıyor çocukla birlikte. Siz yine de kendinize dikkat edin her konuda çocuğunuza sizden iyi kimse bakamaz birbirinize kodlandınız. Allah onun fıtratına anlama kabiliyetini size verdi en iyi siz yaparsınız biraz da akışa bırakın Allah hayırlı sakin sessiz bir hayat versin inşallah diyebileceğim bunlar belki size bir nebze iyi gelir. Önemlisin çünkü sen bir annesin bebeğin seni hep güzel hatırlasın ![]()
![]()
Nasıl yani