Stresten intihar edecem artık

Merhaba bayanlar çok kötüyüm oğlum 10. Ayına girecek 2 gün sonra bizim gece uyanmalarımız hala devam ediyor bazen saat başı uyanıyor artık takatim kalmadı eşimde anlayışsız bana gelince anlayışsız diyelim napcağımı şaşırdım

Maalesef uyku zorluğu yaşanıyor canim.
Sabirli olmak gerek.
Sadece dusunki bu gunler gececek.
Ben boyle teskinlik veriyordum kendime.
Benim oğlum uyku duzeni hala yok yani bazen gece 4te uyuyor ,uyku duzeni kuramadim hala

O kadar zorki her şeyi bir yana koyuyorum anlayışsız narsist bir eşim varki yorgunlugumu geciyorum artik tukendim çöktüm

Erkeklerin çoğu öyle üzülme sadece sninki değil …bunlar anneliğin tatlı zorlukları rabbim başka yorgunluk vermesin geçiyor zamanla unutuluyor .ben diyorjm keske bnm de böyle olsaydı üzüldüğüm beni yoran te şey gazi uyumamasi olsaydı hastane yatirildik iki defa bikincide ameliya oldi vs coo zor günler geçirdik …kendinizi boyle motive edin bunlar tatlı yorgunluklar

Aynı durumdayım sekiz aylıgız saat başı uyanıyor bittim tukendim artık..

ALLAH sizinde yardımcınız olsun

ALLAH yardımcın olsun inşallah

İnşallah düzelir çocuklarımız

Öyle canım inan hepimiz zorluk çekiyoruz kendini doldurma onun sana ihtiyacı var emin ol oda uyumak ister huzurlu olmak ister ama bazen olmuyor işte zaman alacak belliki bu durum sabır evlat için onu kucağına almak için saydığın günleri hatırla teselli bul sıkılınca yaz konuş en azından içine atma eşine de Allah anlama kabiliyeti versin

Sukur duzelttik bayagi aksam yattigiyla sabah uyaniyo
gunduz biraz daha yoruyorum ve daha az uyutoyorum.
Haliyle yorgun dusuyo biraz da mama agzinda uymayi cok erken ogrenmisti.

Zaten yazmasam emin ol kafayı yerdim kendimi motive efmeye çalışıyorum

uyuduğu ortam fazla mi sıcak acaba . çocuklar çok sıcak ortam sevmezmis.gerçi 10 aylık her yolu denemissinizdir ama bir doktordan bunu duymustum söylemek istedim . Allah yardımcınız olsun

Canım inan et anne olmak çok zor çokkkk benim oğlum 7 yaşında daha yeni yeni gece uykuları düzeldi bana uyku haramdı şimdide 2 aylık olacak bebişimiz yine uyku yok benimde yardımcı olan bir eşim yok maalesef ama bizim en güzel görevimiz onlara bakınca unuturuz bütün yorgunluk ve stresi

Deliksiz uyuyan bebegım 8 aya gırdıgınden verı gece uykuları cok değişti saat bası uyanıyor diyebilirim Allahtan eşim var ve çoğu sefer o kalkıyor mama vs yoksa ben uykuya düşkün biri olarak mahvolmustum

Kesinlikle asla bidaha çocuk yapmam asla benim oglum herşeyden soğuttu beni artık hic bişeye hevesim kalmadı. 2 dişi tek çıkmış o kadarki kafası kurudur oglumun

Intıhar falan duymamış olayımm asla asla aslaaaa yalnız degılsınn hepımız aynı durumdayız lütfen bıraz daha sabret onlar secmedı bu dunyaya gelmeyı bız ıstedık ve buna mecbur katlanmak zorundayız sağlıklı olsunlar da :downcast_face_with_sweat:ama coook zor bılıyorum bende yasıyorum aynısını gunduz hele hıcbır ısımıı yapamıyorum Allah buyuktur hepsı gececek canım​:heart::heart::heart:

Çok tşk ederim çok pozitifsin canım benim bazen bazı şeyleri duymak gerekiyormuş senin yazdıkların gibi mesela ihtiyacım varmış buna :pink_heart:

Canım her zaman yanındayım, böyle nefes alamadığın anda bna ozelden de yazabilirsin gece gündüz farketmez yeterkı yalnız olmadıgını bil​:heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

Bir yaştan sesleniyorum hâlâ aynı ama işin garibi vücudum alıştı bir ara saçımı başımı yolmuştum. Kabul ettim kalkmasını artık zor gelmiyor. Şimdi geceleri kızım emerken öpücük atıyor aralarda eriyorum. Güzel şeylerde oluyor

Bende bır daha asla cocuk falan yapmam allah ısteyene versın benım oglumda benı cok yordu hatta mahvettı hıc bısekılde hayatım kalmadı resmen. Çalısan bır ınsandım suan 15 aylık olcak işime dönmek ıstıyorm kreste alıyo ama kışı gecırsın yanımda yazın vereyım dıyorum verebılırsem tabıkıı. Ama benım mental saglıgım ıcınde onun sosyallesmesı ıcınde iyi olucak dıye dusunuyorum bılmıyorm ama benım oglum ılk gunden berı cok zor bır bebektı hala öyle…