Su içmiyor ağzında tutup püskürtüp dışarı çıkarıyor

Merhaba kızlar​:hibiscus: oğlum 9 aylık ama su içmiyor özellikle 2 haftadır bardak denedim çay bardağı denedim kaşıkla denedim biberon denedim maalesef ağzında geri çıkarıyor bazende ağzında bekletip çıkarıyor bu durumdan çok şikayetçiyim :pleading_face: emziriyorum ama organları için su içmesi gerekiyor lütfen yardımcı olun :folded_hands:

Pipetli suluk deneyin bir de. Bnm oğlan da 9 aylık. Önce birkaç yudum içiyo sonra püskürtüyo. Oyun sanıyorlae bi nevi

Aynı dert bende de var kızım 8 aylık hep oyun oynuyor emmesi de azalıyor korkuyorum susuz kalacak diye

Ben de 9 aylık su icmeyen bir kız anası olarak önerileri şurada dinleyeyim

Ay evet oyun sanıyor ve ben zorlayarak su veriyorum ağzını zorla açıp kapatmaya çalışıyorum çıkarmasın diye bu defa daha da sinirleniyor ve üzülüyorum zorla vermeye çalıştığım İçin ama su içmesi gerekiyor ne yapacağım şaşırdım

Çok haklısınız ben de korkuyorum kandırıp artık meyve verirken içine az su koyuyorum yada irmik verirken içine su koyup vermeye çalışıyorum yeterki susuz kalmasın diye ama işte bayağı zor

Önereceğiniz bir marka var mı acaba ? Ve pipetli içebilir mi? İlk çocuğum 9 aylık diye

Bizimki önce biberondan içiyodu genzine çok kaçırıypdu o. Bnm kendi su mataram pipetliydi bi baktım ondan içmeye çalışıyodu. Gayet de zorlanmadan çekiyodu içine. Ben de e bebekten aldım pipetli suluk resmini ekliyorum