Merhaba kızlar, bebeğim 3 buçuk aylık. Süt ürünleri alerjisi var. Deneme yanılma yoluyla bulduk. Süt ürünlerini tekrar kestim 1 hafta oldu. Dün kanlı kaka yaptı. Bikaç gündür köpüklü ve çok sulu kaka yapıyor. Bildiğiniz su şeklinde kakası. Yaşayan oldu mu?
Merhabalar kan dışında diğer belirtilerin hepsini yaşadık süt alerjisinden şüphelendi doktor kaka tahlili istedi sonucu temiz çıktı süt ürünleri kullanıyorum hala kendiliğinden geçti. Ama bence bi kaka tahlili yaptirmanda fayda var ben yaptırdım bişey çıkmadı içim rahat etti. Ha bide tahlilini içinde rota virüsüde vardı onada bakıldı kakasi o şekilde olduğu için. Temiz çıktı bence bir bakıtmanda fayda var
4 gün önce yapılmıştı kaka tahlili, salı kontrolde tekrar yaptırabilirim… teşekkür ederim
Hangi bölüm yaptı acaba bizde randevu aldık cumaya nasıl yapılıyor tahlil . Kızım dışarda çok durmuyor kakasını yapmasını mı bekliyorsunuz
Bizde doğduğunda beri öyle sulu mukuslu ve sesli yapıyor kakasını 3 aylik oldu doktor normal diyor kaka tahlili bile yapmadilar 1 kere köpüklü yapti sadece
Biz bekledik orada yapmasını. Çişi için önüne poşet gibi bişey takıyorlar. Ama benim kız ondan rahatsız oldu yapamadı. Ben de çişe tutar gibi tutup idrar kabına yaptırdım. Kakasını yapmasını da 2 saat bekledik. Tam vazgeçip eve gelcekken yaptı. Doktor eğer yapmazsa evde yapınca 45 dk içinde getirirsiniz demişti. (Emzirme odasında vakit geçirdik. )