Suluk önerisi

Benim attığım linkteki satıcı Munchkin, o yüzden herhangi sıkıntı olmaz, pipetli evet daha uzun süre kullanılır e bebekte bu marka yok malesef netten ancak sipariş edebilirsiniz, dediğim gibi 1 yaşından sonra sadece başlığı değiştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz hiç birşey olmaz

Siz başlığını değiştirdiniz mi 1 yaşından sonra

1 Beğeni

1 yaşına yakın pipetli +12 ay olan modeli aldım, ondan önce pipetsiz olan model kullaniyordu o da +4 aydi, diş sürecinde başlığı deldi :smiley::smiley::smiley:arkadaşın bebeği 8 aylikmis ondan ona +6 ay başlıkli daha uygun o yüzden sonra değiştirirsiniz demistim

https://app.hb.biz/urJ27UfDRqJ8

Tülay merhaba sizinki bu suluktan mı? Ben de almayı düşünüyorum da

1 Beğeni

Evet canım bunun aynısı, günde 1.5 suluk su içiyor bundan

1 Beğeni

Maşallah :heart_eyes: ben de hemen alıyorum

1 Beğeni

Al canım memnun kalacağına eminim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Benim bebekte 14 aylıkta +6 ay pipeti bende düşünmüştüm acaba +12 ay alsamda taksammı diye o yüzden sordum ya​:sweat_smile:

Benim kızım 16 aylık oldu ama hala bardak vs şu icemiyor ilk başta bir sürü sülük denedim icemedi en son baktım evde babamın sulugundan içmeye çalışıyor ben de eczaneden wee olması lazım pipetli suluk aldım yaklaşık 8-9 aylık falandı hâlâ onda içiyor :rofl::face_with_peeking_eye: bardakta bişey icirceksem de evde önce pipetleri ortadan kesiyorum onla iciriyorum