Bebeğim üç aylık oldu iki üç gündür emerken sündürüp duruyor can yakıcı oluyor neden böyle yaptığını anlamıyorum süt de geliyor sündürüp ağzından birden çekiyor ağzından süt damlıyor yani bu durumu yaşayan var mı ya da nedenini bilen
Bizde 3 ay 7 günlüğüz bizde de aynı özellikle tek göğsüme yapıyor bunu anlamış değilim
Damakları güçleniyor artık yavaştan ondandır. Benim kızım da yapardım hele 4. 5. Aylarda dişi varmışöasına sıkardı sündürürdü şöyle bir sıkılsın doysun ya da huysuzluk zamanlarında
Benimki ikisinede aynisini yapıyor ama en çok sag göğsümde yapıyor bende anlamadım nedenini üç gündür yapıyor bunu sürekli böyle mi yapacak acaba
Devam edecek yani anlasilan
Muhtemelen emerken zaten iki üç haftadır acı veriyordu göğüs ucunu damkla dudak arasında kistirinca çok acıtıyordu şimdi de bu
Malesef rahatlatması için soğuk uygulaması yapın az az isterseniz ve lansinoh krem bana iyi gelmişti eğer kullanıyorsanız tavsiye ederim
O kremi kullanıyorum ben de soğuk uygulamasini nasıl yapmalıyım
Yani yine bu lanssinohun sıcak soğuk uygulamalar için bir ürünü vardı bulup atayım size mastit için çok kullanmıştım başlarda bende . Evde de hani acıyan yere doğru az poşette su dondursanız gögsünüze direkt gelmeyecek şekilde bir örtü ile az az tutsanız belki rahatlatır sizi
Teşekkür ederim
10 ay 15 günlüğüz aylardır sündürüyor ama 1 aydır iyice geveliyo resmen daha hiç dişi yok şimdilik bı sıkıntı olmuyor diş çıkınca daha büyük sorun![]()
![]()
Meme ucu da hassas bir yer dis olmamasına rağmen acıtıyor