Sünnet dikişi

Kızlar bebeğim 55 günlük 15 gün önce sünnet oldu birçok dikişi düştü fakat birkaç tane duruyor onlar ne zaman düşer yada hastaneye gitmek gerekiyor mu

Kendileri düşer bekleyin. Kaynayınca yaralar kendini bırakır dikiş. Aksi durum olmadıkça korkmayın. Birde siz kime gittiniz sünnet için. İlk çocuğumda özel de üroloji de olmuştu bunu devlette düşünüyorum da çocuk cerrahisi mi yaptı acaba? Yada üroloji fln yapıyor mu devlette?

Benim oğlumda kasıkta fıtık vardı mecbur ameliyat oldu narkozu almışken sünnette yaptık birden ben fakültede yaptırdım çocuk cerrahisi yaptı sünnetide

Ben ilk oğlumu evde sünnetçi geldi yaptık çok mumnundum hatta dikiş veya aparat yoktu bunu devlette yaptım ama ikisinden de memnun kaldım ikisini de küçükken yaptım çok rahattım

Evde sünnetçi burada hiç duymadım inanın. Bende ilk oğlumu küçükken yaptırdım 3.5-4 aylıkken. Şimdikinide öyle yapacam. 57 günlük daha.

Yaa öyle mi bizim buralarda çok var öyle sünnetçi.hemen hemen aynı bebişlerimiz araları 2 gün :smiling_face:

Yani ben duymadım varsa bile​:rofl: araları iki gün ama ben diğer ay sünnet ettirim diyorum. Haftaya kontrolümüz var doktora da soracağım . Cerrahla da görüşüm bir olmadı inşallah yapar. Bazıları küçükleri yapmıyormuş :disappointed_face:

Evet yapmayan doktorlar var iyi bir doktor olsun çok önemli gerçekten

1 Beğeni

Aynen :blush: Nasıl oldu bu arada iyi mi bebiş:wink: sünnet yerini bezle nasıl yapıyorsunuz kağıt bardak mi koyuyorsunuz

Her gun banyo yaptirdim ilk 4 gun.gunde 2 kere.gazli bezle etrafini sardim.hic bir sIkinti olmadi.

1 Beğeni

Hiç bardak kullanmadım doktor iki gün sargılı kalsın pansumanını hastanede yapın dedi sargı çıktı sonra evde Krem vermişti bunu gündü 3 yada 4 defa sür dedi o şekilde yaptım

Biz 5 gün banyo yaptırmadık doktor yaptırmayın dedi belki fıtık ameliyatından dolayı öyle dedi onun dışında Krem kullandık